sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

...Seistään ryhdikkäänä selkä vasten selkää, toistemme puolella, ei enää tartte pelkää^ Olen täysin rakastunut tuohon kappaleeseen, tuli itkettyä silmät päästä klo 2.40 perjantai/lauantai yönä. Huh. ^

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Postauksen aiheena on kuitenkin tältä illalta aivan mahtava vknloppu erään mahtavan ihmisen kanssa - ja koiran tietysti. Lauantai-illalla pakkasin itseni ja Norin autoon, äidiltä tuli pummattua kyyti Kaskiston syövereihin. Paluu tuttuihin maisemiin on muutaman vuoden takainen, palasin territorioalueelle, jonne olen onnistunut hankkimaan porttikiellonkin yläaste aikoina - möhelyyttäni tietysti.
       Nori ja minä vietimme hienon illan ja seuraavan päivän Sadun perheen mökillä, jakaen mökin tällä kertaa Sadun ja Riskin kanssa. Kuvia tuli jonkun verran, ei kuitenkaan riittävästi, mutta annetaan niiden kuitenkin kertoa, millaisissa maisemissa me viihdyttiin.


Lisäksi mukana pyöri eräs akrobaatti lauantai-illan alussa:


Valo kävi vähiin lauantailta ja syvennyttiin sitten laittamaan pientä iltapalaa, saunomaan ja muokkaamaan kuvia. Ehkä vähän juttelemaan henkeviäkin?

Nooh, sunnuntain kuvista näkyy hitusen hiekkainen tunnelma...


Kiitos Sadulle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti