torstai 27. kesäkuuta 2013

I used to think one day we'd tell the story of us, how we met and the sparks flew instantly, People would say, "They're the lucky ones."

Kolmetoista viikkoa!

Nori poika kasvaa ja kasvaa ja syö ja syö... Elämästä rakkauteen, rakkaudesta ruokaan!

Noh, eiköhän koiranpennun elämään kuulu myös se, että omistaja ärsyynnetään hermorauniolle asti? Norin yksi ongelma, joka aiheuttaa harmaita hiuksia on tuon jukuripään käytös, että hän tulee AINA mukaan, jos joku menee ovesta ulos. Ja eteisestä ei saa pois, ei sitten millään! Ainoat keinot on kantaa pois tai sitten niskanahasta viedä. Kaipa jukuripäälle olisi hyvä opettaa tuo paikka -käskykin tässä lähiaikoina, se on yksi niistä kulmakivistä, jotka veitikan on hyvä osata!
        Muuten poika osaakin jo hyvin Istu -käskyn, Maahan (Kiitos Sadulle aloittamisesta! <3) ja meikäläisen kanssa, jos hihnassa vetää niin kun tarpeeksi vahvasti sanoo "ei" tai "ei vedä" niin hihna jää löysälle. Myös Irti -käskyä ollaan treenailtu, sekin sujuu hyvin, mutta ei harjoitus pahaa tee sen parissa.
        Vielä odotellaan, että kiinnostuisi enemmän pallosta. Kerran jaksoi juoste sen perässä ja toi takaisinkin! Kovat kehut ja pallo uudestaan liikkeelle, jätkä veti maihin ja kattos: "Mee ihan ite vaan..."

Lyhyt postaus, katsotaan tuleeko lissää huomenissa! Kiire meneillään!



Webillä otettu, sorry

Tätä kuvaa zoomailtu, siksi laatu vähän huononpuoleinen

2 kommenttia:

  1. Ole hyvä vaan! ;)
    Poika tuntuu nytkin kuvissa olevan kauhean iso! Pakko tulla katsomaan ennenkon on sellanen röhkö, vaikka varmasti saisi huomiota saman verran silloinkin.
    Hyviä kesän jatkoja Norille, toivottavasti treffataan ensiviikolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, koetetaan saada miittinki pystyyn! Ja jos saisi tällä kertaa kuvia labbiksen ja tämän menosta! :)

      Poista