lauantai 21. helmikuuta 2015

Kipeän ihmisen ja koiran karkelot

Yksi neuvo jokaiselle, joka omistaa koiran ja tykkää käydä mätsäreissä. ÄLKÄÄ lähtekö seuraavan päivän aamuna kehäkettuilemaan, mikäli olette edellisenä yönä mitanneet 38 astetta kuumetta. Älkää edes siinä tapauksessa, vaikka olisitte ottaneet kuumetta alentavaa lääkettä ja mittari näyttäisi aamulla normaalia lämpöä. Ei vain kannata.

Täällä omistaja on paininut lähes 40 asteen kuumeen, yskän, nuhan ja rikkinäisen kurkun kanssa aamun pikkutunneille saakka viikon verran. Viikko todellakin kului lähinnä sohvalla virusperäisen flunssan kanssa ja Norikin sai tyytyä lyhyisiin kusetusreissuihin. Loppuviikosta on tullut kyllä huomatuksi, ettei aktiviteetiton aika sovellu poropojalle - keksii kyllä paljon kaikkea omaa tekemistä ajankuluksi.
       Seuraava viikko olisi tälle sairastajalle hiihtoloma ja suunnitelmissa oli viettää se lähinnä metsässä tuon karvapallon kanssa flunssankin kääntyessä jo voitoksi, mutta ei niin ei. Lauantaiaamulla Nori onnistui jotenkin lohkaisemaan kyntensä ja on niin ikävän näköinen, että maanantaina odottaa eläinlääkärireissu. Ja mitä ollaan ulkopuolisilta kuultu, niin edessä saattaa olla antibioottikuuri ja toinen viikko, jossa koira ei pääse riekkumaan metsässä vapaana. Voi Nori parkaa...


Viime perjantaina (13.2.) oltiin Norin kanssa tutustumassa uuteen naperotuttavuuteen: hollanninpaimenkoira Nitroon. Vähän olivat hiljaisissa meiningeissä pojat keskenään, ei ollut kiinnostusta paljoa peuhata ja leikkiä. Kun Nori meni hajujen perässä, päätti pikku-Nitro pölliä valokuvajaahan sormikkaita ahkerasti. Saa nähdä mimmoinen koira siitä kasvaa ja missä tunnelmissa näkevät Norin kanssa seuraavan kerran, josko sitten olisi kiinnostusta enemmän molemmilla otuksilla!


On ne pennut kyllä vaarallisia sydämen sulattajia, mutta sitäkin haasteellisempia kuvaajalle. Nämäkin ruudut ovat vähän niin ja näin tyyppistä materiaalia, että kehdanneeko niitä edes julkaista! Päälle sata kuvaa tuli räpsittyä ja niistä ehkä parisen kymmentä olivat edes edittikelpoisia, saatikka sitten tänne blogin puolelle! Mutta jos minä kestän itse kuvaajana, ehkä tekin kestätte lukijoina? Sillä after all... puppies are cute!

Ja ehkä vielä yksi kuvanen tästä sormikassankarista:


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. :) En kestä noita venyviä läfkipofkia tossa vikassa kuvassa. :D

    VastaaPoista
  2. Ai että julkaisukelpoisia? No totta hemmetissä on, kuolaan täällä näitä sun 'sekunda' ruutujas! :D

    VastaaPoista