perjantai 13. kesäkuuta 2014

Mätsäröintiä ja pienimuotoista menestystä


Kuvia samoista koirista ja samoista maisemista ja vielä melko samoista tunnelmista! Voi minua, miten minä kehtaankaan? Noooh, arki on melko mustavalkoista nyt kun itse olen paahtanut viikon kesätöissä keräten rahaa joko a) tulevaa Englannin matkaa varten, tai b) uutta objektiivia. Aika näyttää kumpaan päädyn loppujen lopuksi, olen hirveä matkailija, mutta on tainnut tulla valitettua liiankin tiuhaan tahtiin kameravarusteista... Apuuuvaaaaaa.


On meidän arki kuitenkin saanut vähän väriläiskää keskiviikkoisesta mätsäristä!

Nori meni todella hienosti, ei ollut tällä kertaa mikään 'katastrofi-mätsäri' sentään. Kaksintaistelussa saatiin vastaan käyttölinjainen husky, jolla oli todellakin harrastettu näyttelypuuhia vähän enemmänkin. Tuomari mm. sanoi: "Tässä kisassa oli käynnissä selvästi konkarin ja junnun taisto." Saimme siis sinisen nauhan.
      Ei sinänsä, en kyseinalaista tuomarin päätöstä, husky meni upeasti - kokemus huokui yksilöstä selkeästi! Tuomari kuitenkin kehui suoritustamme; Nori on todella mainio liikkumaan ja käyttäytymään ikäisekseen, positiivisuutta paketissa riittää ja se on mahtavaa. (Positiivisuutta kehutaan aina, minusta Nori voisi kyllä olla vähän vähemmän-iloinenkin).

Sinisten kehässä oli melko paljon porukkaa, tuomari laitatti ensin paimenet juoksemaan keskenään, sitten loput. Tuomari valitsi neljän parhaan joukkoon ensimmäisenä kolme valkoista koiraa, jonka jälkeen hän ilmoitti: "Minulla itselläni EI OLE valkoista koiraa, tiedoksenne." Valittujen koirien joukossa oli valkoinenpaimenkoira, laumanvartija sekä yksi pörheä, iso ja valkoinen, jonka rotu on päässyt unohtumaan mielestäni.
      Neljättä koiraa tuomari mietti kauan. Seisomista riitti. Nori jaksoi silti hienosti ja lopulta tuomari jättikin meidät neljän joukkoon! Musta toi kivaa kontrastia valkoisiiin koiriin selvästi ;)

Siinä sitten juostiin, onneksi ei ollut mikään kauhean kuuma keli, aurinko kyllä näyttäytyi, muttei hellerajoja sentään rikottu. Aikamme pyörittyämme tuomari asetti koirat paremmuusjärjestykseen: neljänneksi meni valkoinenpaimenkoira ja kolmanneksi tuomari laski meidät - laumanvartija voitti! Jee! (Omistaja oli tuttu agitreeneistä, onnea!)

Olimme siis SIN3!
Palkinnoksi pieni liila ruusuke sekä kätevä tuplaruokakuppi, yay!
(Kuvia tapahtumasta ei nyt ole, sillä itse kiisin mätsäriin suoraan töistä)Näihin tunnelmiin, hyvää yötä kansalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti