sunnuntai 5. tammikuuta 2014

What if I sleep too much and going to miss everything?

Mätsäröintiä, mätsäröintiä. Sitä koettiin tänään Loimaalla!
Sanottakoon nyt myös suoraan, ettei kuvia tapahtumasta ole koska Norin tukijoukot olivat vähäiset ja eivät olleet kamerakäyttötaitoisia!


Mitäpäs siinä, lähdettiin ajoissa Loimaalle ja oltiin perillä n. 45 minuuttia aikaisemmin kuin kehät alkaa. Aikaa siis oli riittämin. Pienistä paineista huolimatta Nori käyttäytyi hienosti toisten koirien seurassa; toki olisi halunnut nuuskutella ja muuta, mutta nokka pysyi kiinni ja huomio oli minussa kun pyysin istumaan tai katsomaan minuun. Hyvä hyvä!
        Tultiin kysymäänkin onko kyseessä sekarotuinen vai puhdas porokoira. Kyllä se ihan puhdas on, vaikka vähän tanakka onkin! Ei se mitään, sattuuhan näitä! Itsekin menin kysymään toiselta onko hänellä porokoira; lähestulkoon kuin kopio Norista! Merkit samanmoiset, vähän vain sirompi. Kehveli! Sehän oli Kelpie!

        Punainen nauha tuli, ei sijoitusta. Norilla pitää harjotella keskittymistä kehän sisällä, sillä perseessä oli tänään "rotta". Ei pidä ottaa itseensä, on noussut meidän perheessä "rotta" -nimitys koirasta, joka haukkuu taukoamatta. Noh, nyt takana oli koira, joka haukkui JA ulvoi koko kehän ajan häiriten Noria samalla. Treenattavaa siis löytyy tästä genrestä; muut koirat eivät saa häiritä keskittymistä!

Muuten loppupäivä onkin ollut enimmäkseen laiskottelua - tuo yksi on kyllä aina mätsäreiden jälkeen ihan rättikuitti, ettei puhettakaan riehumisesta. Ollaan kyylitty Castlen 4. tuotantokausi lähes kokonaan loppuun tässä 2 viikon sisällä (koska koulu ja muu ohjelma niin ei aina voi tv:tä katsoa!), tehtiin ruokaa, vähän palloiteltiin ja nyt jännitetään tulevaa Sherlock -jaksoa!
       Castlea katsellessa myös itselle tuli vähän väsy, ja koska en halunnut missään nimessä nukkua pommiin Sherlockin suhteen, niin oli herätys soimassa 5 minuutin välein - IHAN VAIN VARMUUDEN VUOKSI!
       Nyt siis odottelemaan virkeänä päiväunien jälkeen tulevaa jaksoa: The Sing of Three!


Norin osalta taitaa kuitenkin jäädä Sherlockin katsominen vähän vähäiseksi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti