tiistai 3. kesäkuuta 2014

Why is it always raining when we needs to practice?


Kahden viikon tauko agilitytreeneistä. Jokaisena tiistaina tullut vettä sen verran, että me ollaan suosiolla syvennytty viltteihin ja tehty sitten jotain muuta mukavaa sadeen lakattua. Pakko kyllä päästä aksailemaan ensiviikolla, tai jos vähän pääsisi perjantaina Sadun kanssa treenailemaan!
        Oltiinhan me sentään tänään (3.6.) liikenteessä, tultiin aamulla kaupungille äidin kyydissä seitsemän aikaan, kierrettiin paikallinen puisto kuvausmahdollisuuksien toivossa joita ei sitten ollutkaan ja painuttiin isäni luokse tappamaan aikaa. Posti aukeaisi vasta kahdeksalta, paikallislehden toimituksessa väkeä olisi varmaan kymmenen jäljestä. Ihme tapahtui, enkä vaipunut uudestaan unten maille vaan pysyttelin hereillä. Katsoin Nori kainalossa Kapeeni Amerikka - The Winter Soldier -elokuvan, kunnes nälkä pääsi yllättämään.


Siinä kahdentoista maissa lähdettiin uudelleen liikkeelle. Kävin hakemassa postista paketin, jota olin odottanut jo kauan. Olen aina halunnut saada hyllyyni Tuire Kaimion Koirien käyttäytyminen -kirjan, mutta kirjakauppojen hyllyillä olevat hinnat, jotka tavoittelevat melkein neljääkymppiä ovat olleet minulle liian korkeita. Facebookin koiratarvikekirpparilta kuitenkin tuli bongattua kirja (20 sekuntia ilmoituksen ilmestyttyä) olin jo varannut sen itselleni.

Ja se on täydellinen! Loistokunnossa, edellinen omistaja on pitänyt kirjasta hyvää huolta!

Postista kiidettiin paikallislehteen moikkaamaan vanhoja tuttuja. Nori sai todelliset hepulikohtaukset ihmisten huomiosta, paikalla oli paljon tuttuja ja niitä, jotka haluavat rapsuttaa ja helliä. Toimituksessa vierähtikin tovi ja sain jälleen työkseni kirjoittaa kolumnin. Yay!
      Palasimme takaisin isän talolle ja otimme Norin kanssa pienet tirsat ennen tulevia agilitytohinoita. Kellon soidessa puoli tuntia ennen harjoitusten alkua, ulkona tuli vettä oikein urakalla. Nori nukkua porskutti tyytyväisenä enkä minäkään ajatellut itseäni kipeäksi hankkia. Treenit jäivät siis välistä, mutta eipä Nori paljoa ylimääräisestä energiasta ole kärsinyt. Koko ilta on mennyt nukkuessa, ollaanhan me kauan oltu reissussakin.

Kuvia ei meidän pitkästä päivästä ole, mutta viikonlopun reissusta on muutama aurinkoinen ja kesäinen kuva. Saatin meikäläisen ja Norin yhteiskuvakin otettua, ja ehkä meikäläisen naama juuri ja juuri on julkaisukelpoinen näissä kuvissa...
ISO KIITOS MARIKALLE KUVISTA!!!

1 kommentti:

  1. Hii :3 Teistä saa aina kivoja yhteiskuvia ! Toi vika on tosi kiva :)

    VastaaPoista