torstai 13. helmikuuta 2014

Plans and plans and... more plans.


Jos sitä ottais itteensä niskasta kiinni, eiks niin? Olis ihan hyvä tässä aikuistumisen kynnyksellä.
Nooh, onhan siihen vielä 8 kuukautta minun osaltani, mutta ehkäpä voisi koettaa valmistautua pikku hiljaa.

Ensinnäkin: Kaverit on hirveitä, varsinkin koirakaveri-ihmiset.
       a) Hirviä ikävä ja tahtois miitata taas!
       b) Ne tartuttaa pentukuumeilua!
       c) Ne vaan on hirveitä!

Toiseksi: Olen todellakin ottamassa itseäni niskasta kiinni, ettäs tiedätte!
       Serkkuni (joka kuuluu yllä mainittuihin koirakaveri-ihmisiin) kinui ja kinui minua 1,5 tuntia puhelimessa eräänlaiseen liikuntasuoritukseen ja tuota noin, köh köh, minä suostuin. Jaa mihin suostuin? Niinkin hirveään urakkaan kuin triathlon. Oi kyllä, minä. Minä, joka rakastan elokuvia ja kirjoja ja nukkumista. Kyllä, olen tuominnut itseni helvettiin ennen kuin päästään alkuunkaan...
       Tämä triathlon mihin tähdätään koostuu kolmesta osiosta, jotka menevät näin: 600 metriä uimista vapaalla tyylillä, 21 kilometriä pyöräilyä ja 4,7 kilometriä juoksemista. Koira saa olla mukana juostessa, mutta antaako armas serkkuni Norin osallistua? EI.
        Miksikö? Koska se olisi epäreilua, että minulla olisi vetäjä mukana! Haistakoon vain kukkasen, koetettiin Norin kanssa vähän juosta ja koiraan tuli jokin tehokoutsibuumi - hän juoksee nätisti vierellä! Kiitos vain Nori, kiitos. Mutta meikäläisen mielialaa ainakin kohentaisi myös Norin läsnäolo, sitä minä vain...
        Voi elämän käki, mihin olenkaan suostunut?

Kolmanneksi: Olen koonnut listan tavoitteista tälle ja seuraavalle vuodelle.
        Todellakin! Minä kirjoitin tavoitelistan - en meinaa itsekään uskoa siihen. Tein pieniä juttuja, jotta mulla olis päämääriä, ettei vaan menis niihin elokuva- ja kirjallisuusbuumeihin kaikki aika. Ehkä sais rahaakin säästettyä siten.
        Tälle vuodelle on pari isoakin juttua ja hommaa, mihin täytyy panostaa aikaa ja rahaa todella, eikä ensi vuosikaan helpolta näytä. Ei pitäisi liikaa laittaa tavoitteita, mutta niitä on nyt sen verran, että itse pysyisin ruodussa.

Vuosi 2014
- yritin pistää vähän aikajärjestykseen -

 • Norille lihasta
 • Maailmannäyttely
 • Norin kanssa aloitetaan TOKOn ja agilityn harrastaminen
 • Triathlon
 • Helsinki winner
 • Brittilänreissu parin kaverin kanssa

Vuosi 2015
- nämä taas vähän tärkeysjärjestyksessä -

 • Valmistuminen kunnialla
 • Eläinalalle opiskelemaan pääsy
 • Työpaikka
 • Norin 'seuraaminen' hyvätasoista
 • Mahdollinen "Norille kaveri" -operaatio

Tuo "Norille kaveri" -operaatio on niin monesta yhtälöstä kiinni, ettei siitä kannata edes puhua. Olen sitä mieltä, että haluan Norille ehdottomasti kaverin, mutta katsotaan koska on oikea aika ja hyvä paikka. Näillä pienillä murussuunnitelmilla tuleva kaveri on mitä luultavammin narttu ja muuta ei ole suunniteltu. Se on siinä. Ajatellaan lisää kun se on olennaista.

Tämmöistä tekstin tynkää taasen ^^"

2 kommenttia:

 1. Hii. Tuo "Norille kaveri" -operaatio kuulostaa hyvältä ! Onnea sen suunnitteluun ja kehittelyyn! :3
  Nii ja suuret tsempit triathlonii ! Itekki oon joskus kaukaisissa haaveissani tuota miettinny, mutta mulla on vähä se, että en mää osaa juosta : D Uinti ja pyöräily vois mennä, mutta vihaan sydämeni pohjasta juoksemista. Mutta tosiaa tsemppiä siihe! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kaikki tsempit tulee kyllä tarpeeseen triathlonin suhteen! Nimim. juokseminen ei ole minunkaan suosikkilajini!

   Poista