torstai 16. tammikuuta 2014

Your love is like a soldier, loyal 'til you die, and I’ve been looking at the stars for a long, long time...^ Tsemppimusaa lauantaille! ^


Niin... Lauantaina siis on kovat paikat edessä, nimittäin Turun Winter Dog -näyttely! Meitin ensimmäiset viralliset ja iik! Mitä mahtaa tapahtua...? Takana vielä karmeasti epäonnistunut mätsäri, joten olen enemmän kuin ihmeissäni, ettei minulla ole paineita sen enempää!
       Ehkä panikoin sitten vasta Kristiinan kanssa kilpaa perjantai-iltana ja lauantaiaamuna... Tai who knows, ehkä olen löytänyt sisäisen viilipyttyyteni ja... Ok, ei. Ei, olen ehkä kaikista maailman ihmisistä se, joka panikoi tällaisissa asioissa enemmän kuin kukaan kun olisi näytönpaikka!
       Kristiina omistaa Norin siskon, Kertun, (koskaan ei voi olla toistamatta sitä liikaa!) ja hän ystävällisesti majoittaa minut ja Norin luoksensa vknlopun ajaksi! KIIIITOOOOS!! Luvassa siis varmasti jos jonkinmoisia kuvia ja toilailuja vknlopusta - katsoo milloin saan ne blogiin asti päivitettyä!

Hmmm.... Voisi kaiketi vetää Norin kanssa vielä tämän päivän (YÖN) puolella pikaiset treenit pihalla, vaikka siellä melkoisen pimeää onkin, mutta sais yhden verukkeen lisää kuvata tähtiäkin!

....AIKAA KULUU....


HRR.... -19.1 astetta pakkastahan siellä piisasi... Nyt on treenit tehty siinäkin säässä, onneksi on tummoinen säänkestävä porokoira! Tähtikuvat vaatii treeniä meikäläisen osalta selvästi - ja pukeutumisen viitseliäisyys myöskin; olihan meikäläisellä kolmet housut, huppari ja karvavuorinen takki, mutta hanskoja EI ja jalassa Crocsit.... Oiva asuvalinta, eikö vain?!

Laatu </3

Ja Sherlockit on nyt Sherlockoitu! Ei siis tarvitse teidän "ei-fanien" ja "ei-tvn-ystävien" pelätä siitä postauksia enää! :DD
SORRY NOT SORRY.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti