lauantai 18. tammikuuta 2014

Turku Winter Dog Show 2014
Että semmoinen päivä - nyt on lattialla kasa väsyneitä porokoiria päivän rientojen myötä!

Herätys tuli klo 7.00 ja siinä oli se 1,5h aikaa valmistautua lähtöön.
Edessä siis häämötti Turun Winter Dog Show 2014

Ylös reippahasti aamulla, ei siinä mikään muu auta. Kun tämän vknlopun saan bunkata Kristiinalla (KIITOS VIELÄ!!!) niin tietysti yö venähti jutellessa, mutta miksi aina päädytään juttelemaan synkistä asioista kuten kuolema, itsemurha jaaaa eutanasia? Have no idea.
       Eli herätys oli hitusen vaikea, mutta pakko mikä pakko - ei siinä mitään. Lenkitys, ei aamupalaa koirille, jotta saadaan namit syötettyä kehässä palkkoina :DD
      


Kohiseeeeee, mutta ei voi mitään!


Kerettiin hyvissä ajoin paikan päälle kun lähdettiin klo 8.30 Länsikeskuksesta ja matkaan meni 10-15min ja kehät alkoivat klo 10.10 (vähän jäljessä kyllä aikataulun puolesta). Kierrettiin ennen kehiä myyntipisteet ja löydettiin mukavaa pientä ja vähän isompaakin!
       Norille mustasävyinen snake -kaulain ja Kertulle kultainen - lisäksi myös vähän herkkuja porolapsille (ja tietysti Kristiinan Kaapolle tuliaisiksi!) naudan ja poronluita, nom nom. Sain myös ihanan hupparin sieltä matkaani, kun jotkut ihmiset ovat minulle palveluksen kautta vähän rahaa auki (serkkuni) niin sain näin ostettua itselleni myös mustan hupparin, josa takana pinkki tassu. Ihana!

Pienen kiertelyn jälkeen mentiin kehien luo odottelemaan ja vedettiin muutamia harjoituskierroksia. Nori sliippaili, joka näkyy myös vähän arvostelussa (kaiketi) - tekosyitä on jännä keksiä, harjoituksen puutetta vain!
       Olen kyllä ylpeä Norista, vähän seisotuksessa saadaan petrata, sillä kotona ollaan tehty näin että itse olen kyykyssä Norin edessä, vaikka paremmin näytti menevän arvstelun jälkeen kun seisoin! Argh! Virheitä, virheitä...
       Ja jokainen porokoira mitattiin näyttelyssä! Odotin kyllä ihan perusmittanauhaa, mutta eih, elektronisin vempaimin mitattiin. Nori aluksi oli vähän ihmeissään, mutta ei sen liiemmin siitä perustanut. Vinkulelulla tuomari ei saanut Norilta huomiota. Jep, kyllä se hyvin pärjäsi!

Haluttaisko tietää arvosteluja??

Sitten Norin arvosteluun ja tuloksiin:
tuomarina:
Paula Heikkinen-Lehkonen

ERI = Erinomainen!
(Kilpakumppaneita oli sitten oikein yksi lisäksi... :D)


 "Vielä hieman kevyt kokonaisuus. Karva on lyhyttä, mikä korostaa kevyttä yleisvaikutelmaa. Hyvä pään pituus ja profiili. Oikeat mittasuhteet. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvät raajojen kulmaukset. Litteät käpälät. Oikea-asentoinen häntä. Takaliikkeissä pientä epävakautta, mikä voi johtua lattiamateriaalista. Musta vaaleinmerkein, hieman valkoista. Lupaava, mutta ei vielä valmis."

Rasti kohdassa: Suhtautuminen tuomariin - rodunomainen lähestyessä.

Koko: 52 cm
Myöhemmin näyttelyn jälkeen käytiin Hööksissä ja Nori sai komian kantolaukun! Myöhemmin tilasin pojalle hienon manttelin kun kokoja ei paikanpäältä löytynyt - oih että, nyt postia vartoilemaan!

Tällaista olen jo kauan Norille kyllä kuolailut - ei sen puoleen!

Huomenna (19.1) lähdetään käväisemään aksaradalla, katsotaan muistaako Nori mitään vähäistä meininkiä siellä. Eihän me koskaan olla kurssilla tai millään käyty, mutta vähän ollaan treenailtu jotain kotikutoista :)

Unta palloon joka iikalla, että huomenna virkeinä herätään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti