lauantai 4. tammikuuta 2014

You destroy, I love. The perfect relationship, but you also give me a love I never forget.


Jahas jahas, sisäinen fanityttöni heräsi siis keskiviikkona - sama jatkuu sitten sunnuntaina, this is warning, ya know!

Norin tuhovietti on hirmuinen; kun omistaja on kotona ollaan kilttiä poikaa - nukutaan, leikitään nätisti ja katellaan telkkaria. Totuus on toinen kun jäädään yksin. Tuhotaan pientä irtaimistoa! Ei sentään huonekaluihin ole kajonnut, mutta näyttää tuon oman äitini pinna melkein jo räjähtävän.
       Mutta tuolla elukalla on kyllä semmoinen teräsvatsa ettei mitään määrää. Oli käynyt pölläisemässä sitten avaamattoman After Eight -paketin ja vetänyt koko rasian papereineen päivineen - siihen jälkkäriksi vielä vähän suklaata lisää korista, joka oli sentään verhottu muovilla erikseen. Oi sitä paskan määrää... Oli kyllä koko päivän ihan ruikulilla ja huomasi että varsinaisella poltolla taisi vatsa olla. Jälkimaininkeja oli vielä tänäänkin (3.1.), mutta nyt iltaan nähden ollaan kunnossa jo!
       Sunnuntaina me lähdetään mätsäröimään Loimaalle! Pienet treenit otetaan tuossa huomenissa; sen jälkeen kun itse olen käynyt näöntarkastuksessa ja valinnut lasit... iip!

Maanantaina on loppiainen (elikkäs vapaata koulusta) ja silloin menen Tampereelle kaverin kanssa kyylimään teatteria, joka on kuvattu briteissä ja näytetään kuvanauhana Suomessa. Oih, kyllä jos näyttelijät olisivat saapuneet tänne, ei herran jestas, olisin ollut pähkinöinä!
      Kyseessä siis NT LIVE: FRANKENSTEIN!
      Sieltä kotiudutaan vasta myöhään illalla ja saan jäädä kaverille yöksi - KIITOOOS!
      Mutta ennen Tampereelle lähtöä on mulla Norille aikaa hyvin ja varmaan treenaillaan tokoa tai näyttelyjuttuja - who knows. Näyttää niiiiin mahtavalta taas tämäkin loma/viikonloppu! :3


(Psssssst..... Sunnuntaina! 5.1. Sherlockianit, muistakaa katsoa! The Sing of Three...)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti