sunnuntai 22. syyskuuta 2013

This shame inside me is terrible...

Ok, eihän se Nori mitään puolta vuotta vielä täyttänyt... Voi tseesus, kyllä tuo koulu pistää ajankulun ihan sekaisin, olin sitten oikein kaksi viikkoa vissiinkin edellä! Nooh, tämmöistä tämä amis on toisella vuodella, töitä riittää ja kun niitä ei heti tee, menee stressaamiseksi ja aikataulut on sekaisin. Sorge siis kaikki! Minä vähän hätäilin!

Blogi on ollut vähän hiljaa, sillä meillä ei oikeastaan ole tapahtunut mitään erikoista. Norin kannalta ei mitään. Poika elää ja kasvaa, vetää lonkkaa ja normaalia koiranelämää. Siinä se putputtaa etiäpäin. Tuhoja ei paljoa ole enää tehty, kun hän sai oman yksityishuoneen kodinhoitohuoneesta, jossa viettää sitten päivät minun ollessa koulussa ja äidin töissä. Kerran se sieltä on jo pois tullut, vaikka kahvakin käännettiin alas. Nykyään tuoli vielä oven edessä, oli se sitä pökkässyt mutta vissiin tajunnut että kun ovi ei heti auennut niin ei se aukea ollenkaan - tai mitä lie tuon päässä onkaan liikkunut. Mistäs minä tiedän?

Syksy tulee, täällä on piisannut sadekelejä jo. Tuli itsellä vähän rahaa tuhlattua semmoiseen villitykseen kuin longboard. Rullalautahan se on, mutta ei temppuiluun tarkoitettu - ihan fiilistellen sen kanssa meinattiin kavereitten kanssa rullailla kunhan ei lunta tule aikaisin maahan. Meinasin kyllä vähän Noriakin siihen opettaa :DD

Ja sitten vielä vähän kuvia pojasta :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti