perjantai 13. syyskuuta 2013

Seasons come and go, but I will never change and I'm on my way...

Vähän myöhässä tulee tämäkin postaus jälleen, mutta viimeiset kaksi iltaa ovat olleet todella väsyttäviä niin koulun kuin muidenkin menojen puolesta... Eipä siinä muuta, puolivuotis -postaus alkakoon!

4 vuorokautta. Kuva: Kati Savukoski

16 vuorokautta. Kuva: Kati Savukoski.
Vähän päälle 4 viikkoa. Kuva: Kati Savukoski.
Ensimmäisiä päiviä kotona! Päälle 8 viikkoa.

Ensimmäisiä kuvauskertoja tuolla taustalla :3

Juhannuksen viettoon lähtemistä!
Leidi kaveri :3 Kuva: Satu Vallenius
Vertailua (oliskohan?) n. 4 kuukauden ja 5 kuukauden väliltä.
 
6 kk

6 kuukautta

6 kuukautta
Ja Papin kanssa juoksentelua :3


Ja mukaanhan on mahtunut paljon jo menoa ja vilskettä. On treffattu labradoria, norjanharmaahirvikoiria, collieta ja muita monia rotuja, mitä näyttelyissä on tullut vastaan; mm. keeshond, amstaffi, belggari, kelpie ja monia muita on päästy haistelemaan!
         Nori on voittanut monet ihmiset puolelleen pirteällä luonteellaan ja aina valmiina leikkiin olevalla yltiöpäisyydellään, mutta myös rauhoittumisen taidollaan. Eipä nämä ihmiset kyllä kaikkea tiedä, kun eivät päivittäin tämän koltiaisen kanssa asu! Järkkärini on järsitty; objektiivista puuttuu kappala ja kumiset osat melkein kaikki revitty irti rungosta, mutta ei se kuvailua haittaa! Canon puuskuttaa vielä voimallisesti eteenpäin!
        Tuhoa tämä veitikka saa aikaan, ja paljon! Nyt hänelle on kuitenkin myönnetty oma huone yksinolon ajaksi, jota tuhot saadaan minimiin! Ja hyvin hän näyttää siellä pärjäävän - mitä nyt viimeksi oli lattiakaivoon tunkenut talouspaperia... Viettää siis aikansa kodinhoitohuoneessa, jossa tilaa on kyllä sopivasti tuon kokoiselle koiruudelle!
       Joululahja tälle pojallekin on jo omalta osalta päätetty (joulu kun on hyvä veruke ostaa jotain vähän kalliimpaa kuin vinkulelu), nimittäin vetovaljaat! Pistetään Nori purkamaan energiaa vetohommilla ja harjoituksilla!

Lähes puoli vuotta se on jo tätä maailmaa katsellut, ainakin aina silmien auki saamisesta asti. Edessä siintää piakkoin sisarusten treffaaminen ja voin sanoa, että en malta odottaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti