tiistai 10. syyskuuta 2013

But just because it burns, doesn't mean you're gonna die, you've gotta get up and try try try...

No niin, anteeksi.
Viimeisein päivitys oli ehkä vähän angtista ja 'yhyy' -päivityksen omaista... Tsempattiin Norin kanssa kyllä toisiamme loppupäivästä ja jätettiin mätsäri taakse - tai minä ainakin jätin. Oli pakko. Nori oli allapäin ja meinasin, että toivottavasti se ei nyt luule, että vihaan sitä ja olen hyvin pettynyt ja että kaikki olisi hänen syytänsä. Nori kun ei tätä blogia pääse lukemaan...

Seuraava mätsäri on jo kiikareissa, 25. päivä, salossa tämäkin. Saattaa vain tulla aika tiukat paikat: ilmoittautuminen starttaa klo 17.00 ja kehät alkaa 18.00. Minä olen kotona 17.15 ja meiltä kestää n. 20 minuuttia ajaa mätsäripaikalle. Nori on silloin ollut yksin kotona sen normaalin yli 8 tuntia, joten saattaa kehässä vähän tulla protestia kuluttamattomasta energiasta... Nooh, treeniä tämä tiukka aikataulukin! Ja nyt ei mennä itsevarmuudella, nyt mennään fiilispohjalta!
       Ja taidan ihan suosiolla jättää sittenkin tuon virallisen näyttelyn välistä, kyllä sinnekin kerkeää sitten! Pentu tämä jässikkä on, ei liikaa painoa poropojan hartioille!
      Nyt on meidän kotitreeneissä harjoitteluvaiheessa sarjat, vähän koiratanssiin viittaavia - kai. Kuitenkin perus trio -harjoituksia: ympäri (koira kiertää itsensä, ei siis kieri), istu ja maahan. Tai sitten sama, mutta viimeinen käsky muutettu tassu yms. käskyksi.

Huomenna tulossa iiiiiso postaus koska poitsulla on paalumerkkipäivä! PUOLI VUOTTA! *hurraa!*
     Tuohon postaukseen tuleekin sitten kaikkea maasta taivaaseen... tuhoista hyviin tekoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti