sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Hyvänmielen valokuvia

Kesä on tullut ja Norin kanssa ollaan lähinnä oleskeltu. Nukuttu liian pitkään, treenattu aivan liian vähän, mutta kuvattu sitäkin enemmän. Kerätty treenausintoa tulevan loppukesän ja syksyn varalle lukemalla Juha Korrin "Tavoitteena Huippukoira" -kirjaa. Havaittu sen myötä ongelmia koiran ja omistajan välisessä suhteessa ja pohdittu niiden korjaamista. Totutettu Nori jälleen yksinolon maailmaan emännän kiitäessä teatterissa ja kuvauspäivillä. Ei se ole tuo koiran elämä kaksista näin kesäisin kun on liian kuuma ja turkkiakaan ei voi ajella pois tai saa rotuharrastajat niskaansa.

Luonnetestiä kaavailtu syksyksi. Katsotaan, millaisia pisteitä saa limsapullon avausta säikkyvä porokoira. Agilitytreeneissä käyty keskiviikkoisin, epistelyt aloitettu. Kadotettu se tokokärpänen, saatu sen jälkeen hyviä vinkkejä peräpään käyttöön. Huomattu nappujen kelpaavuus ruoka-aikaan, B.A.R.F -merkin hyljeksintää. Maukas on parasta merkkiä, mitä kuppiin voisi ikinä laittaakaan.

Norista riippumatta tanssittu juhannuksena tasajalkaa ja alettu laskemaan päiviä. Suunniteltu kimppatilauksia koiramaailmasta siskon kanssa. Suunniteltu ulkotarhaa isän luokse. Käyty katsomassa jälkikoetta (tarkemmin sanottuna sen tottelevaisuusosuutta), ahtauduttu Turun Keskiaikaismarkkinoille tuhlaamaan roposia. Saatu myöhäinen valmistujaislahja koiravalokuvaukseen liittyen. Oltu katselemassa holskupojan treenejä ja saatu kutsu mukaankin - valokuvaajana pysytellään kuitenkin vielä hyvä tovi. Yritetty opetella jälleen piirtämään tutoriaalien avulla, mutta omasta suuntaumuksesta sillä saralla ei ole tietoakaan.Kaikkea sitä kesään mahtuukin ja ollaan vasta sentään jo kesäkuun lopulla!

Loppuun vielä panoraamaväkerrys...


...sekä omistajan piirustusyrityksiä tutoriaalien avulla.


-J & N

6 kommenttia:

 1. Tosi upeita kuvia! Mikä runko ja objektiivi sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kamerabanjonenttina toimii Canon 60D & 85mm 1.8 :)

   Poista
 2. Sä osaat kyllä kuvata ja muokata kuvia erinomaisesti! Kuviasi on aina ilo katsella, kun ovat poikkeuksetta laadukkaita ja mielenkiintoisia, vautsi!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia jälleen! :) etenkin tuo viidenneksi viimeinen kuva Norista, ihan kuin se nauraisi ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :) Nori on nauravaista tyyppiä! :D

  VastaaPoista