keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Agilityepistoolat Salo

Ensimmäiset agilityepikset takana eiliseltä (24.6.) ja vaikkei sijoituttu kolmen parhaan joukkoon, saa olla kyllä peijakkaan tyytyväinen. Osallistuttiin Norin kanssa SWAT:in järkkäämien agilityepisten kahdelle starttiradalle kahteen kertaan (ihan vain, jos omistaja mokaisi niin ei jäisi harmittamaan ja voisi ottaa ns. uusiksi) ja tehtiin neljä hienoa nollatulosta. Ajat eivät olleet päätähuimaavia, mutta n. 30 koiran joukosta oltiin ensimmäisen starttiradan kuudes koirakko, ja toisen starttiradan yhdeksäs. Ei nyt niin huonosti keltanokilta!


Aivan ensimmäinen lähtö eli ensimmäisen radan ensimmäinen suoritus oli jokseenkin vaisu. Nori ei tuntunut olevan aivan mukana koko hommassa, mutta loppua kohden paransi huimasti! Ja tietty uusintaotolla kiisi oman vauhdinsa mukaisesti hyvin reippaasti, ero ensimmäiseen tulokseen 5 sekuntia. Tältä radalta olimme kuudensija.

Kakkosradalla tehtiinkin oikein kivasti, eikä suoritusten ero ollut sekuntiakaan. Tasaisen varmasti, jälkimmäinen silti parempi - kuten arvata saattaa. Jälkimmäisellä huomasin itsestäni kaiken jännityksen jo kadonneen, joka oli aikamoinen epiksiin lähdettäessä. Tuon jännityksen kadottua tuntui kuin itse olisi liidellyt radalla ja tehnyt kaiken viimisen päälle oikein. Samanlainen jännitys on koettu ensimmäisessä mätsärissä kuin virallsessakin näyttelyssä, joten sellainen on vielä edessä möllitokoihin mentäessä mikäli sama kaava pitää paikkansa.

Vaikka sää olikin paikoittain karmea, jäi todella hyvät fiilinkit epiksistä. Ja mennään taatusti uudelleen kun lähimaille sattuu lisää - mölliluokkaan taidetaan kiitää 16. päivä samaiseen osoitteeseen. Nori teki todella hienosti kentällä, vaikka vähän tuppasi perseilemään omaa vuoroa odottaessa. Olisi niiiiin kiva haistella kaikkea ja niiiiin kiva päästä muiden koirien luo. Noh, ehkä se iän kanssa siitä. Ehkä.


Säästä vielä sen verran, että odottelen jo kuumetta ja kamalaa flunssaa. Episten sää oli hyvin epämiellyttävä ja sanottakoon, että sandaalit eivät olleet paras mahdollinen valinta. Vettä tuli medi- sekä maxiratojen ajan kuin aisaasta ja omistaja kastui avan likomäräksi. Sateen laannuttua alkoi tuulla jokseenkin ja sehän oli mitä ihaninta märillä vaatteilla... Noria sää ei haitannut, onhan se säänkestoinen poropoika!

Alla erittäin epämääräinen video, vaikka HD-laatua pitäisikin olla...


Tänään startattiin agilityepistelyt Norin kanssa. Oli hurrrjaaa!
Posted by Jonna Mäkinen on 24. kesäkuuta 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti