tiistai 29. heinäkuuta 2014

Saako itkeä, sillä on päässä järkeä! part 2 MÄ MEINAAN JATKAA, EN OO FEIDAAMASSA,
JA MEINAAN KAATAA KUIN OISIN KEILAAMASSA!Oi kyllä. Naistenmies Nori oli valloittamassa Rajasaaren koirapuistoa mahtiviikonlopun lauantaina 26.7. Vesi pärskyi, koirat juoksivat kilpaa. Peuhasivat ja leikkivät. Aurinko paistoi, oli hemmetin kuuma, mutta meininki mahtava. Norikin pärskytteli oikein olan takaa!
       Ja ihmekin pääsi tapahtumaan! Populan voima on se, mikä selvästikin auttaa. Ei ihmiset siitä turhaan puhu. Nori nimittäin haki aivan itse ja omatoimisesti kepin vedestä UIDEN! Wo-hoo!

Koirani on täysjärkinen ja niin...

Norin uinti- ja pärskekuvista iso kiitos Lumin omistajalle!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ennen koirarantsulle menoa, me käytiin kuitenkin mätsäröimässäkin! Koneen kenttä/puisto oli mestan nimi. Kauhea helle oli selvästi rokottanut kilpailijoiden määrää ja eikä populaa paljoa ollut. Vähemmän kuin itse olen tottunut mätsäreissä näkemään. Siitä syystä me kaiketi pärjättiinkin - taas!


Saatiin Norin kanssa punainen nauha ja jäätiin puunvarjoon odottelemaan punaisten kehän alkua. Kyllä siinä kanassa jotain voimaa on, Nori pönötti todella hienosti ja liikkuikin suhteellisen mallikkaasti, vaikka oli nurmikenttä ja paljon hajuja nuuskittavaksi. Voi että, olen kyllä ylpeä pojan suorituksesta kuumista helteistä huolimatta tuollaisella turkilla...


Päästiin siis neljän parhaan joukkoon ja oltiin PUN4! Tähän oli ihan hyvä syy, nimittäin Norin pönötys neljän parhaan joukossa oli todella hajonaista. Juuri kun pääsi kehumaan... Jossain räksytti pikkukoira, toisaalla kiljui lapsi ja kana menetti tehonsa. Okei, pistetään myös helteen ja kuumuuden piikkiin! Mutta me saatiin meidän eka pysti! Iik!
        Hyvän suorituksen jälkeen pääsivät koirat siis uimaan ja viilentymään. Rajasaaresta riennettiin Kamppiin hakemaan aivojen jäätyminen Arnoldsin kautta ja rupateltiin Lumin omistajan kanssa vielä niitä näitä, kunnes meidän piti rientää norppaolennon kanssa bussiin. Halit ja hyvästit ja uudelleen näkemisen lupaukset.


        Bussi oli ilmastoitu! Luojan kiitos...
Nori oli kyllä todella väsynyt päivästä, pää kupsahti meikäläisen syliin
ja unta vedettiin palloon välittömästi.
Puolivälissä matkaa Nori siirtyi lattialle ja oli niin sikeässä unessa,
että hyvä kun sain jätkän ulos Salon pysäkillä.
Kaunis biisi ja kaunis näkymä :3


Ihan superiso kiitos ja halaus Lumille ja Lumin omistajille meidän majoittamisesta, ruokkimisesta ja kestämisestä!

Otetaan ihmeessä uusiksi, meininki oli aivan mahtava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti