torstai 10. heinäkuuta 2014

Holiday, it started, finally!

*Yaaawwwn*


Huh hellettä, lämpömittari on kiirinyt näyttämään sellaisia lukemia, että ei paljoa kyllä innosta mennä ulos pokkuroimaan, ainakaan keskellä päivää. Nori on siis parina hellepäivänä joutunut/saanut pysytellä tuulettimen alla sen sijaan, että omistaja ja koira olisivat hakemassa lämpöhalvauksia ulkosalla. Ei se poikaa nähtävästi ole paljoa haitannut, energiaa ollaan tuhlattu sittemmin vetoleikeillä ja uusien temppujen opettelulla.
       Kuvasatoa on tullut napsittua enemmän tai vähemmän iltaisin, mutta harmittavan vähälle sekin on toisinaan jäänyt. Toisaalta, omistaja on vihdoin hommannut itselleen älyluurin (!!!). Oi kyllä, kourassa on tullut pari päivää pideltyä Iphone 5 -puhelinta, joka on meikäläisen ensimmäinen älypuhelimeksi kutsuttava laite. Kesätyöpalkka meni sillä periaatteella "palkka tuli, palkka meni", mutta on tätä puhelimen vaihdosta odotettukin!


Niin, kesäloma, se alkoi sitten virallisesti vasta tällä viikolla. Olin tuossa 4 viikkoa kesätöissä, joten loma pääsi kunnolla alkamaan vasta heinäkuussa. Onneksi nämä kamalimmat helteet eivät osuneet työaikoihin, olisi tullut läkähdyttyä oikein kunnolla. Flunssakin on alkanut jo hiljalleen hellittää, kaipa tästä ihan kunnollinen kesäloma tulee vielä - ainakin tuo musta karvakamu pitää siitä huolen. Saa nähdä minne päädytään, mutta suunnitelmissa ainakin olisi vknloppuriehaa Riskin kanssa ja loppukuusta sitten toinen vknloppu rieha valkean Lumin kanssa! Can't wait!


Siinäpä pari ihan onnistunutta ruutua maanantaiselta.
Tällainen pienoinen postaus tähän väliin, jospa sitä sitten vknlopulta tulisi vähän pidempää sorttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti