tiistai 5. elokuuta 2014

Back to school - both of us

Sinne se meni. Kesäloma. Hei hei, nähdään valmistumisen jälkeen...

Niinpä niin, meikäläisellä starttasi viimeinen, 3. vuosi media-alalla.
Saas nähdä, mitä keksitään sen jälkeen sitten - paljon on mahdollisesti tapahtumassa!


Helteinen keli piti huolen, että ensimmäinen koulupäivä 3. vuodelle aloitettiin 2h yöunilla - eipä kyllä Norikaan saanut nukutuksi. Itse makasin edes vähän vilpoisella lattialla ja jätkä ravasi ympäriinsä. Yritin käyttää ulkona, muttei hätää ollut. Kuumuus tekee tepposensa.

Eilen viedessäni pojan ulos hihnalenkille peurapellolle (usein peuroja tullut bongailtua), tajusin, ettei Nori välttämättä ole se, kenelle pahiten iskee se 'eroahdistus'. Äitini on nyt 3 vkoa kotona ja Norilla on seuraa, mutta entäpä minä? Ollaan oltu Norin kanssa niin tiiviisti kimpassa viimeinen kuukausi päivästä toiseen, että ihan järkytti tajuta, että minä olen siellä koulussa ilman koiraa!
       Onneksi siellä koulunpenkillä on kuitenkin ihan mukavaa. Tehtävät tulevalle vuodelle vaikuttavat mielekkäiltä ja ei pidä unohtaa niitä hauskoja urpoja, jotka pitävät huolen, ettei tylsää tule. Tänään naurettiin taas paljon, eivätkä aiheet olleet järkevimmästä päästä. Univajeen piikkiin?


Mutta mutta. Ehkä on höpätty tarpeeksi omistajan eroahdistuksesta. Norikin nimittäin palasi takaisin koulun penkille - nimittäin agilitykurssille.
       Käytiin siis tämän kuukauden tauon aikana kahdesti Norin kanssa itsenäisesti treenaamassa, ensimmäisenä kertana edistyksekkäästi, toisella keskityttiin puomipelkoon. Jälki taisi näkyä, tai sitten mentiin vaan populan voimalla jälleen. En tiedä, saa nähdä, mitä seuraavalla kerralla tapahtuu. Tänään poika nimittäin meni todella superisti!

Puomi oli yhä hieman arvelluttava, mutta jätkä suoritti sen silti hienosti. Kepit menivät suhteellisen hyvin siihen nähden, että niitä ei olla harjoiteltu. A-este tuttu ja turvallinen. Combossa: hyppy+putki+hyppy saatiin kehuja hyvästä irtoamisesta ja hommaa vaikeutettiin meille. Oma ehdotukseni oli (ettei tarvinnut alkaa raijata esteitä eri asetelmiin), että tehdään ensimmäisen hypyn kohdalla kierto, muuten sama homma.
     Näin tehtiin ja tajusin, että kiertäminen vaatii jälleen lisäharjoituksia. Kolmesti tankattiin kiertäminen aluksi kuntoon, sitten koko combo. Putken Nori meinasi ohittaa, menikin jo ohi, mutta palasi ilman käskyä, suoritti putken ja hyppy. Todellista ihmetystä lisäsi kyllä tuo, että jätkä palasi ilman sanomista... Aina se jaksaa yllättää!

Korkea rengaskin suoritettiin ilman ongelmia. Tähän meikäläisellä oli ehkä suurimmat epäilyt, sillä viimeksi korkeaa rengasta koettaessa Nori löi jarrut pohjaan ja meni renkaan ali, joka johti siihen, ettei poika edes yrittänyt suorittaa korkeampaa - hyppäsi sivusta tai kiersi. Tänään kuitenkin poika suoritti esteen ongelmitta. Hyvä Nori!


Seuraava postaus saattaakin sijoittua Maailman Voittajan tunnelmiin!

Saa tulla moikkaamaan, jos näkee tämän norppaolennon omistajineen päivineen.
Ulkosalla on lappalaisten kehät, joten siellä mekin kyykkäillään,
vaikka pakko sitä kai on sisällä käydä vähän shoppailemassa kumminkin!

2 kommenttia:

  1. Oi että ku ois ollu ihana päästä tonne voittajaan, mutta ei niin ei. Ois päässy teitäkin jututtaan... hmph! :C

    VastaaPoista
  2. Meitäkin saa tukka nykimään hihasta, mä tosin juoksen tukka putkella kehästä toiseen kolmen tai jopa neljän koiran kanssa.

    VastaaPoista