maanantai 10. maaliskuuta 2014

Show them you're a star and they'll adore you!
Nori kerää arvostusta ja huomiota työpaikalla päivittäin ja tänään hän esitteli omia temppuskaalojaan. Tassua annettiin, istuttiin ja kopiteltiin palloa - tuo hupsu kyllä pistää työnteon koetukselle omien tempaustensa kanssa!
       Norilla on nyt parisen viikkoa ollut ruoan kanssa ongelmia, että ei maistu. Aina pitää jättää kuppiin nappuloita ja vain koiranmakkara kylkiäiset kelpaa! Oon ollu huolissani, se kun saa aamuin illoin 1,5dl nappuloi. Treenatessa tarvii sil jotai sentää jäädä kiinneki kroppaan!
       Tänään otin töihin mukaan 1 dl nappuloita ja sentin siivun koiranmakkaraa. Aamuruoka ei kelvannut. Ruoan annoin siinä puoli yhden maissa ja kuppi meni tyhjäksi. Kotiin päästiin siinä neljän jäljestä ja aamuset nappulat katos kupista sen sileän tien. Onkohan Norilla jokin kausi menossa vai mahtaako johtua tuosta tassuvaivasta vai mistä tämä ruokahaluttomuus?
        Pidän nyt peukkuja että alkais uus säännöstely tepsiämään eli pyrin antamaan 1dl kolme kertaa päivässä. Aamulla, myöhään iltapäivästä ja sitten illalla. En viitsisi kaameasti totuttaa tuohon, että saa kahdentoista jäljestä ruoan kun työharjoittelu loppuu tässä kuussa ja sitten kello onkin aina viisi kun tulen kotiin koulusta... *huokaus*

Noooooh, ei voine mitään. Tänään oli palloittelupäivä töiden jälkeen ja poika sai juosta pallon perässä - muutama keppikin siinä sivussa tietysti lensi. Sade yllätti ja jäi hiekkatielenkki välistä. Äsh, huomenna mennään varmasti! Voidaan ottaa sitten samalla seuraa- ja keskittymisharjoituksia!

Mitäs mieltä meidän bannerista?
Vähän on meikäläisen naama pikseliä kun tarkennus ei ole siellä missä pitäisi, muttaaah MENKÖÖT!
Olen itse melko tyytyväinen uuten ulkoasuun, joten tämä voi pysyäkin jonkin aikaa messissä ^^

2 kommenttia:

  1. Noniin ! Uusi bannerikin oikein hieno ! Hauskaa, kun veikkasinkin, että juuri tästä kuvasta se voisi tullakin! Eikä se haittaa, että vähän mössöksi menny, omakin meni viimeistään siinä vaiheessa kun sen kanssa sääti sopivaa kokoa ym. Tyytyväinen saat olla kyllä tähän ulkkaan! Hienoa :)
    Meillä on aina ollut lappalaisten kanssa semmosia "vaiheita" jollon niille ei ruoka maistu. Edesmenneellä Danskulla se aika sijoittui yleensä kesään (johtuen tietysti kuumuudesta ja kun ulkokoira oli niin peitti lähes aina ruokansa ensin ja söi sitten kun mieli teki). Ja nyt nää nykyset karvanaamatki keksii aina sillon tällön olla syömättä.

    VastaaPoista
  2. Meillä lähtee kuppi pois 15min päästä, jos ei ruoka kelpaa ja tarjoillaan seuraavalla kerralla uudelleen. Terve koira ei tapa itseään nälkään. Meillä kaikki on kyllä sen verran ahneita, että jos jättävät syömätä, kaikki ei ole kunnossa. Jättäisin myös koiranmakkaran pois kupista, meillä isovanhemmat on sitä mieltä, että Tahiti ei syö ilman makkaraa ruokaansa eikä varsinkaan kokonaan turvotettuna. Oli viikon mulla hoidossa, yhtenäkään päivänä ei saanut koiranmakkaraa ja nappula tarjoiltiin turvotettuna. Uppos naamaan kuin vettä vain. Kaikki siis syövät turvotettuna, Tahitilla puoliksi turvotettuna.

    VastaaPoista