maanantai 24. maaliskuuta 2014

Hello beautiful spring, hello beautiful sister!
Vknlopun kuulumisia ja muuta menoa luvassa tässä postauksessa!
Meno olikin aikamoinen ja vielä saa villakoiria raahata nurkista ulos!Niinpä niin! Meillä kävi vieraita! Norin siskohan se siinä ja hänen omistajansa kameran takana kuvailemassa!

Pidin sitten perjantaina vapaapäivän töistä ylimääräisten työtuntien turvin. Ajattelin, että voisi nukkua pitkään kerrankin ja torstai-iltana nukahdinkin sohvalle ja porskutin aamuun asti. Kymmeneltä uni oli tyystin kadonnut. Se siitä pitkään nukkumisesta ja pitkin vknloppua sainkin huomata, että ei paljoa kymmenen jäljestä enää uni tule silmään.
    Onkos se kylläkään mikään ihme, nukkumaanmenoaika on alkanut olla siinä klo 9.00-10.00 välillä. Grimmin enkkukielisen sadun kautta unten maille ja se siitä, aamuun on hyvä porskuttaa!

Perjantaina Kristiina ja Kerttu kumminkin saapuivat siinä viiden maissa ja koirien tehtyä pikapainit lähdettiin lenkille keskustaan illan hämärään. Kierrettiin Someron mahtipontinen keskusta nopsakkaasti kaupassa käynnin jälkeen ja lähdettiin takaisin kämpille. Tehtiin tortilloja, ruokittiin koirat (extrattiin myöhemmin nameilla) ja katseltiin prinsessa Mononokea. Tehtiin koirapartiolenkki tanssiautojen joukossa ja yökukuttiin väkisin vähän myöhempään. Pehkuihin ja seuraavana päivänä kuvaamaan!
Lauantaina sitten kamerat pääsivät laulamaan! Kristiina hoitikin kuvaamisen paremman puolen paremmalla kalustolla! (Ei, en alkanut nyt potemaan pienen pentukuumeilun lisäksi kamerakuumetta, en en...)

Kerttu ja Nori mennä viipottivat oikein urakalla ja tuhlasivat energiaansa, pakolliset posekuvatkin saatiin otettua. Metsässä rämmiskeltiin varmaan tunti(?) mahdollisesti, tuo on niin pieni mesta, ettei siellä päivää saisi kulutettua millään ilveellä.
  Siirrettiin koneelle päästyämme kuvat ja oleiltiin vähän aikaa, katsottiin väsyneitä porokoiria ja päätettiin uuvuttaa ne (ja itsemme) totaalisesti. Lähdettiin notkoilemaan!Häntälän notkoissa käyttiin sitten kävelemässä auringon helliessä ja hiestäessä päänahan kokonaan... Huhhuh! Kyllä se kevät taitaa olla tulossa jäädäkeseen. (Koputtaa puuta).

Nori ja Kerttu olivat enimmäkseen hihnassa (laidunmaille ei saisi koiria viedä), sillä ei tiedetty koska lehmiä ilmestyy näkyviin. Jälkeenpäin tajuttiin, että olisi koirat voineet olla aivan hyvin vapaana, ei näkynyt ristin sielua koko paikassa! Kuten kuvista näkyy, saivat jätkä ja tytsy vähän hihnasta päästä juoksemaan, painimaan ja poseeraamaan.

Oli mahtavaa kyllä! Tulipa ainakin treenattua siinä sivussa omaa lihaskuntoa kun notkothan nimiensä mukaisesti eivät ole mitään suoraa astelua vaan aikamoisia ylä- ja alamäkiä saatiin suorittaa. Nori kyllä nukkui koko illan kuin tukki, enkä ihmettele. Vähän haikeana jäi katsomaan siskonsa perään kun Kristiina ja Kerttu lähtivät, mutta niin se vaan on Noriseni. Jos sitten ensi vuoden kesällä näkisit siskoasi useammin kun päästään muuttamaan... Nori kun oli aivan liekeissä ja innoissaan, kun pääsi toisen koiran kanssa kunnolla juoksemaan ja telmimään. Näin varmistuu sekin, että kyllä jossain vaiheessa sille kaveri pitää hommata. Saa nähdä, mitä elämä tuo tullessaan ensivuodeksi!

PS.
Lumi tuli, lumi meni. Pysyisikö se nyt vihdoin poissa?!2 kommenttia:

  1. Ihanan pitkä postaus ja upeita kuvia kyllä ja niin vauhdikkaita :'D Huomaa kyllä, että koirat on viihtyny ! Millä kameralla tää ystäväsi kuvaili? Ja mikä kamera se sulla itellä olikaan? Kamerakuumeilu on ihanaa..kamalaa.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaveri kuvaili Canon 7D rungolla ja linssinä taisi olla Canonin oma 70-200mm (2.8 TAI 4L). Itse kuvailen tuollaisella harrastekameralla, Canon 550D ja tuolloin linssinä nokassa oli 50-150 2.8 :DD Kamerakuume, oi että mikä rahareikä, KYLLÄ!

      Poista