keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Creative minds have always been known to survive any kind of bad training. -Anna Freud ^Elämäni nolous, mutta eipä voi mittään! Mahtibiisi ja -video silti!Startattiin Norin kanssa eilen ihan virallisesti kevätkausi auki! Onhan tässä näitä aurinkoisia päiviä riittänyt, mutta tuuli on ollut niin piiskaavan kylmä, ettei ole ollut ulos asiaa muuten kuin jalkapelillä. Ja kerkeehän päivä toki viilentyä hieman kun kotiudutaan töistä vasta klo 16.00 ja sen jälkeen pitäisi ennättää elukat ruokkimaan, eikä ruoan päälle heti voi mennä ulos juoksemaan/lenkkeilemään.

Eilen (11.3.) sitten niin oli aika ottaa pyörä pois tallista ja vähän katsoa, mitä Nori siitä meinaa. Kristiina sanoi, että haluaisi nähdä meidän ekan kerran - ei kuulemma mikään easyhomma ole kun koira lähtee vetämään ja venkoilemaan pyöräillessä. Nooh, rohkeasti lähettiin Norin kanssa liikkeelle.
    Eilinen päivä vähän harjoiteltiin aluksi, eli ei poistuttu pihalta vaan kaarreltiin, otettiin pysäytyksiä ja pidettiin huoli, ettei nenä käy nuuskimaan maahan tai pysähdyksiä tule. Meille vähän uhkailtiin, että nurissa ollaan kun Nori päättää pysähtyä yllättäen tai sitten kaahata pitkin maita ja mantuja. Jaa tuo? Kaahata? Hyvä kun jaksoi juosta pyörän vieressä! Kuntoko sulta loppuu, jätkä?

Pyöräilyt siis menivät oikein hienosti, olen ylpeä pojasta! Vielä kun lämpöä piisaa tälle päivälle (lehtien mukaan) niin mennään sitten hiekkateille kruisailemaan. Saa nähdä, minkä mittainen lenkki mennään. Yksi kiva tie olis sen 7 kilometriä, mutta siinä on ainakin kilometrin verran matkaa isolla tiellä ja sinne ei olla menossa varmaan koskaan Norin elinvuosina - tai minkään muunkaan koiratuksen. Korkeintaan ensivuonna ajetaan keskustaan pikkuteitä pitkin, jolloin edestakaisin matka tulee olemaan yli parikymmentä kilometriä. Onko meistä kuoriutumassa kesäisiä sporttihirmuja?

Lehtien mukaan tämä on ainoa lämmin päivä taas vaihteeksi. Yöpakkasia luvassa ja päivisinkin vain muutaman asteen lämpöjä. Luntakin voi sataa vknloppuna pariksenkymmentä senttiä. Kysynpähän vain: Luontoäiti, mikä sinua vaivaa?!

Perjantaina tulee taas lähtö Turun suuntaan, mennään moikkaamaan Heidiä ja Hermannia. Nähdään siinä sivussa varmaan Kristiina ja Kerttukin, jos aikataulut sumpliutuu oikein. Koiramaista ja myös liikunnallista menoa luvassa vknlopulle oikein urakalla. Jos tuo lumipyry iskeytyy riesaksemme, ei meno eroa viime Heidi-Hermanni-Nori-minä -combon lenkkeilysäästä juurikaan.

Eilen Nori veti päiväannoksensa 3dl. Yhden desin töissä, toisen töiden jälkeen, kolmannen treenien jäljestä. Mitäpä siitä, jos mukaan eksyi vähän lihalaatikkoa, tuon vatsa kestää läpi harmaan kiven. Olen kyllä vähän sitä vastaan, että ruokaa aina extrataan jollain, mutta treenitaso alkaa olemaan sitä luokkaa, että tarvii siellä jotain raskasta olla joukossa. Olkoon sitten lihalootaa tai koiranmakkaraa tai mitä hyvänsä siihen saakka, kunnes saadaan hommattua sitä läskiä jostakin palvaamolta tai muualta kupin täytteeksi!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


(Tämä osio kirjoitettu pyöräilylenkin jälkeen)

Huhhuh, kyllä huomaa, että pyöräily on ollut tauolla yli talven. Jalat vähän tohjona, mutta aivan mahtava fiilis! Nori meni esimerkillisen hienosti - en olisi uskonut, että se menee niin hyvin jo toisella kerralla. Mentiin kevyttä ravia suurinosa matkasta (varmaan n. 4-5 kilometriä) ja välillä otettiin spurtteja kovempaan juoksuun. Jätkä makaa pöydän alla umpi unessa. Kyllä sen kelpaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti