perjantai 30. elokuuta 2013

I'm shaking, I can't breathe, I don't know what to do - but I'm still going to do it!

https://www.youtube.com/watch?v=Kgd-b8X3meA

AAARGHHHHH!

Jännittää! En kestä! Apua!

On perjantai ja olen koko päivän panikoinut sunnuntaista match show:ta... Ei siinä mitään, pelkään vain, että Nori haukkuu kaikki pystyyn ja riehuu hihnassa ja siinä sivussa sitten meinaan kuristaa sen omissa hermostuksissani näyttelypantaan ja saan sitten siitä huomautuksia ja ikäviä katseita jajajajajajja.... JA HUOMENNA ON LAUANTAI VASTA. ....miten paljon mahdan sitten panikoida?
        Suunnitelmissa olisi meditointia Norin kanssa auringonlaskussa pellolla ja toivon mukaan hyvä kuvausreissu siinä sivussa. SERIOUSLY? Meditointia, juu ei, mää kuolen.

Calm down, girl! Niin, kokemusta mennään hakemaan ja oppia. Katsomaan millaista on ja ehkä vois löytyä Norille koirakavereitakin - pitää ajatella positiivisesti. Mutta minä tunnun aina olevan se, kuka rikkoo positiiviset ajatukset negatiivisilla ja saa näin tunnelman latteaksi. That's who I am, and I'm sorry about it.

Viime hetken treenit on huomenna Norin kanssa tämän asian parissa. Sitten on vain meltävä sillä fiiliksellä, että kyllä se siitä! Vaikka meitit potkastais ekana kehästä niin kokemusta haetaan, ei muuta! Ja pennut -rinkiin mennäänkin, ei siellä voi täydellisyyttä vielä millään vaatia - eihän?
        Itse asiassa, mitä enemmän kirjoitan syitä, miksi ei pitäisi lannistua, sitä vähemmän panikoin. Ja tuo pentukehän sisäistäminen juuri nyt tässä ja tällä hetkellä auttaa kummasti... *huokaus* kyllä se sitten sunnuntaina nähdään! Ja ei pidä lannistua, sillä tämä on sitä mitä haluan Norin kanssa tehdä!

Kerättiin tuossa päivällä mettän rajasta keppejä (jotka olivat jääneet yli puukuormasta) niin näistähän saadaan oikein kotikonstiset pujottelukepitkin! Saavat sitten someronseura ensi kesänä nähä kun Nori vetää pujopujo kuin ammattilainen! - jollei sitten muuta osaa ja jollei olla jo muualle hakeuduttu. Tuo Turku ois kyllä kiva nakki, agilityn tai koiratanssin suhteen... Nooh, sitten kun tuet alkavat tulla, niin katsotaan sitten!

Ja tuolla ensimmäisenä linkatulla biisillä lähdetään liikkeelle, ja varsinkin videon tarinalla!

Ja koska kuvia ei nyt ole ja kuinka ihanasti rakastankin omaa pärstääni niin nyt saatte sit nähdä meitin väsyneet poseeraukset!!
We will run and scream,
You will dance with me...

Well fulfill our dreams and well be free...

We will be who we are
And theyll heal our scars
Sadness will be far away...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti