sunnuntai 18. elokuuta 2013

I love him, and I know, he would be a great big brother.

Hello, everybody!

Voih ja eih, kyllä ne pennut sitten olivatkin ihanaisia! 10 vuorokauden ikäisiä palleroita, olivat ihanan hellyyttäviä ja yhteistyöhaluisia - niin, valokuvaushan on niin himputin vaikeaa tuon ikäisten kavereiden kanssa! (heh heh).
      2 poikaa ja 1 tyttö. Voih, niin suloisia tuhinoitsijoita. Tyttö on ehdoton suosikkini! (Vaikka siskoni ei hänestä niin pidäkään kahden pojan rinnalla, syynä tuo todella musta alue päässä).

Norin kuulumisia, kulmurihampaista ei ole enää hätää! Eilen (17.8) lähti toinen neljästä, tänään loput kaksi. Kävimme äidin kanssa elokuvissa ja pidin Norille palopuheen, kuinka hänen kuuluu säästää minulle edes yksi kulmahammas - aamulla aiemmin oli lähtenyt kolmas. Ja kappas, kun tultiin kotiin, niin siinä lattiallahan se viimeinen kulmahammas odotti ottajaansa. Hyvä poika!
         Lisäksi Nori oli mukana tuolla pentujen kuvausreissussa, mutta sai viettää aikansa siskoni takapihalla - mamikoira kun on tarkka pentujensa suhteen! Ennen espooseen suuntaamista käytiin Mustissa ja Mirrissä salossa ostamassa Norille näyttelyhihna; mukaan tarttui myös 'veromerkki' ja äiti osti pienille pennuille pienet lelutkin.
         1. syyskuuta olisi tähtäimessä ensimmäinen näyttely - tai, eihän se mikään näyttely ole, match show. Harjoitusta haen näistä mätsäreistä, jotta saadaan kokemusta ja harjoitusta tositilanteista. Enemmän uskon kehässä liikkumisen olevan ongelma kuin seisotuksen, mutta tässä on nyt pari viikkoa aikaa treenata, joten... toivotaan parasta!
         Ja tuolla Mustissa ja Mirrissä törmättiin 11 viikkoiseen rotikanpentuun ja voi että kuinka hienosti Nori osasi leikkiä pienempänsä kanssa; ainakin siinä määrin mitä kiinni nyt voi leikkiä. Olen todella ylpeä pojasta, antoi selvästi etulyöntiasemaa pienemmälle ja oli nätisti. Kyllä siitä vielä hamassa tulevaisuudessa tulee mahtava isoveli toiselle koiralleni...
        Ja älkää nyt siellä toisella puolella kuvitelko, että olen tähän hätään ottamassa toista koiraa itselleni! Ei, ei, ei - sitten vasta kun on se kämppä ja työ, että pystyn pitämään huolta molemmista. Nori on varsinainen kiusankappale Papille, mutta nuorempien kanssa tulee hyvin toimeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti