tiistai 26. toukokuuta 2015

Vuh vuh siellä ja vuh vuh täällä

Vähän pidempi viikonloppu ja johan on ohjelmaa ja menoa. Haluanko edes tietää, mitä kesä tuo tullessaan?

Keskiviikko (13.5.) starttasi normaalisti kouluun lähdöllä, mutta puolilta päivin hylkäsin koulunpenkin ja suunsin nokkani kohti Lopea (taipuuko Loppi edes noin?) kamera takapenkillä. Olin sopinut kuvauspäivän erään hyvän ystävän kanssa ja vaikka sää oli epävakaa ja sateinen, urheasti päätin onnistua edes muutaman ruudun kanssa.

Yllätys perille päästäessä oli erilaisempi kuin olin odottanut.

Ajettuani pihaan ja käveltyäni portista sisään, ensimmäisenä Legri-Pepri ja Nukamies juoksivat katsomaan, kuka kumma sieltä uskaltautui heidän pihamaalleen. Upeat valkoiset paimenet hyörivät hetken ympärillä ja Eeva ilmoitti varsinaisen uutispommin: "Mulla on tuolla kolme koiranpentua."

Yllä: Legri-Pepri, Alla: Nukamies

Siinä sitten heitettiin huulta, kuinka Eeva oli tahallaan hoitanut pennut Suomeen edellisenä yönä, että saa oikein kiusata ja ärsyttää meikäläistä näillä 10 viikkoisilla karvaöttiäisillä. Parastahan tässä vittuilussa on se, että saa takaisin samalla mitalla, eikä tarvitse olla huolissaan toisen todesta ottamisesta. Kerrankin joku, joka ymmärtää sarkasmia!

Lisää huulen heittoa tuli kannettaessa pentuja ulos siinä määrin, että minä leikilläni sanoin tästä tulleen ilmeisesti tavan: aina kun minä lupaudun kuvaamaan on Eevalla koiranpentuja talossa. Mutta eihän se mikään ongelma ole, pennut ovat aina hurrrjan kivoja! Ja tuovat haastetta valokuvaajalle sännätessään luokse ja päin ja pomppivat kiinni linssissä. Onneksi sieltä tuli muutama ruutu onnistuneestikin, ja sai tutustua jälleen ihaniin rodunedustajiin, joilla on hyvä alku edessä!
Kuvien pennuissa seikkailevat Poju (lyhytkarva), Gara (luppakorvat) ja itse kutsumani Norski (puf-karva)

Pennut olivat erittäin sosiaalisia ja innokkaita, riekkuivat jaloissa ja napsivat housunlahkeista kiinni. Pieniä valkoisiä öttiäisiä sai juoksuttaa edes takaisin, että saisi edes muutaman onnistuneen ruudun, ja onhan niitä siellä meikäläisen mielestä muutama. Pieni Gara-neito sulatti sydämen täysin, onhan se vieläkin koditon ja hyvää harrastuskotia vailla. Todella lupaava pentu kertakaikkiaan. Uroksista Poju on aivan upea otus! Kyllä innolla jään odottamaan Eevalta kuvapäivityksiä, jotta näen miten tämä komean ulkomuodon omaava jätkä kasvaa!

Alla vielä sekalaista sorttia niin pennuista kuin aikuisistakin, nauttikaa pentukuumeilijat!

Ihania valkoisia karvakasoja kaikki tyynni, Legri-Pepri sen kuin kaunistuu <3
Samaista kakaraahan tuli kuvattua viime vuoden puolellakin!-J & N

9 kommenttia:

 1. Voi söpöjäää! Apuva. Pentukuumetta pukkaa ku näitä ihailee!

  VastaaPoista
 2. Voi mitä pentuja! <3 Hienoja kuvia olet saanut niistä otettua ihan tuolla pihallakin, vaikka pihalla on usein hieman hankalat kuvausolosuhteet taustojen suhteen jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Itsekin yllätyin kuinka hyvin taustat "toimivat" kuvissa! :)

   Poista
 3. Tosi ihania kuvia, mutta itselleni tunnelman pilasi ylikäsittely, varsinkin koirien silmien kohdalla :( Näyttää tosi feikiltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Omaan valokuvaussuuntaumukseen kuvanmuokkaus kuitenkin kuuluu hyvin vahvasti, enkä sitä aio pahoitella - varsinkaan anonyymille käyttäjälle. Mikäli minun blogistani odottaa löytävänsä luomukuvia kotialbumiin, niitä ei valitettavasti täältä löydy.

   Kuvat eivät kuitenkaan kovin huonosta päästä pääse olemaan, kun kuvia eniten halunnut ns. asiakas ei pyytänyt muutoksia valmiisiin kuviin. Ja taatusti olisi asiasta huomauttanut. TÄMÄN lisäksi jäsenlehti on pyytänyt näistä kuvista osan julkaistuna käsittelyineen päivineen.

   Mielipiteitä ja makuja on kuitenkin monia, joten olen pahoillani että nämä eivät sinuun iske. Toivottavasti fiilistä löytyi jostain muualta! :)

   Poista
 4. Kiinnostaisiko sinua joskus tehdä postaus, jossa kerrot miten käsittelet kuvasi?

  VastaaPoista
 5. Olen jo pitkään enemmän tai vähemmän sivusta ihastellut näitä sinun kuviasi, mutta voi näissä erityisesti on sitä jotain. Varsinkin tokaa kuvaa jäin ihastelemaan pidemmäksi aikaa - puhumattakaan pentukuvista. x) Empä uskonut että pentukuumeeni voisi enää tästä pahemmaksi mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä nuo pentukuvat kuumetta pahaenteisesti herättävät :D

   Poista