torstai 15. toukokuuta 2014

Elukkalääkärillä kuvauksissa


Noni, nyt on ensimmäinen eläinlääkärikäynti takana, joka ei koskenut pelkästään rokotuksia.

Käytiin siis Norin kanssa tänään (15.5.) eläinlääkärillä kuvauttamassa lonkkaa. Viimeksi oltuamme hierojalla, hieroja epäili lonkassa olevan oikeanpuoleista lukkoa (kys. postaus löytyy TÄÄLTÄ). Tilasin siis Norille ajan eläinlääkärille kuvauksia varten. Mentiin sillä periaatteella, että otetaan nyt varmuuden vuoksi, ettei sitten jää mietityttämään, että jos nyt kumminkin siellä jotakin olisi vialla!
     Nori oli oma iloinen itsensä lääkärille menossa ja saimme kehuja hyvästä käytöksestä - koira on iloinen, rauhallinen niin nuoreksi ja todella kiltti. Ihana luonteinen suorastaan. Kyllä eläinlääkäri ja hoitaja jaksoivat Noria kehua, enkä minä kehuja kielläkään. Nori on tuommoinen... jos joku tykkää hänestä, niin hän tykkää vähintään yhtä paljon takaisin!Nori rauhoitettiin, poika meni tiukkelis taukkelis unten maille todella nopsaan ja vietiin röntgeniin. Tuloksia odotin odotushuoneessa vähän malttamattomasti - onko minun pojalla kipuja tai jotain? Mitä jos onkin? Onko syy omistajassa? Onko minussa syytä asiaan?
     Kuvat tuli otettua ja minua pyydettiin katsomaan ja kuulemaan tuomio. Tuomio oli HYVÄ.

Mitään pahempaa vikaa ei eläinlääkäri löytänyt ja lupasi lähettää kuvat eteenpäin ortopedille varmuuden vuoksi. Ainoa, mitä voisi huomauttaa kuvista, oli lievä löysyys lonkissa. Eläinlääkäri pisti kuitenkin asian nuoremmuuden piikkiin. Hyvä koira se on, harrastuksia voi jatkaa samaan malliin (agility muun muassa), ei ole terveydelle haitaksi ja poika voi porskuttaa etiäpäin onnellisesti.
     Norin virotessa lääketokkurasta lähdettiin kotia päin sata euroa köyhtyneempänä. Oli kyllä halpa reissu, tuohon vielä ynnätään vakuutuksen korvaukset niin ei paljoa rahakukkarossa kirpaise, olisi voinut olla enemmänkin.
Kotiin päästyämme eläinlääkäriltä soitettiinkin jo. Ortopedi oli ollut ilmeisesti tietokoneen ääressä ja arvioinut kuvat välittömästi. Lonkissa ei ollut mitään lukon näköistäkään, koira voi jatkaa normaalia eloaan rauhassa. Mitään täydellisiä lonkkia ei kuulemma ole, että A/A:ta ei varmaan kannata odotella, vanhempien linja näillä näkymin jatkuu eli B/B:t on luultavasti tiedossa sitten syksyllä, kun kuvataan viralliset kuvat, mutta sen näkee sitten vasta!

Kyllä kivi tipahti sydämeltä!
On hyvä tietää, että poika on kunnossa ja voidaan jatkaa harrastamista samaa rataa! ^^Lisäksi koneelta löytyy nykyään Photoshop cs6, joten kuvia pystyn pelastamaan kun päädyn jälleen omaan, vanhaan kalustooni. Nyyh, yhden vknlopun riemuja nämä koulukalustojen lainaaminen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti