sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Whole family walking!Lenkkeilyä tältä illalta (27.4.), sain raahattua äipän ja vanhemman koirankin Norin ja meikän mukkaan!
    Pääsiäisloman jälkeiset päivät ovat olleet varsinaisia löysäilypäiviä, ei ole huvittanut tehdä mitään ja ollaan Norin kanssa kärsitty varmaan jonkinlaisesta masennuksesta kun ympärillä ei ole mahtavia ihmisiä koirineen päivineen. Kotona ja koulussa kaikki on samanlaista päivästä toiseen. En silti kiellä, koulussa on mahtavaa. En voisi enempää pitää amiskavereistani, joiden kanssa saan viettää mahtavaa aikaa niin kauan kuin sitä vielä riittää. Pian taas tulee kesäloma ja yksi kouluvuosi takana, viimeinen edessä... Kuinka se aika kuluukaan niin nopeasti?

Anyway! Laiskottelua ja loppuviikon lenkkeilyä, jep. Sitä on tämä hiljaiselo tarjonnut tälle viikolle. Yllä linkitetty musa on BBC Sherlockin kolmannen tuotantokauden soundtrackiltä, mahtavaa lenkkeilymusaa taustalle. Ai että...!
    Nyt ollaan alettu Norin kanssa kävelemään santateillä omistajan pienen kyykammon vuoksi...


^ AIVAN VARMASTI SIINÄ KÄVISI NÄIN! ^

Selvennetään ehkä asiaa sillä, etten pelkää käärmeiden käyvän itseni kimppuun vaikka kuva antaa ymmärtääkin niin. Toden totta, niskakarvat nousevat pystyyn ajatuksestakin, että sellainen viheliäinen olento purisi Noria... Hrr... Ei.

Kuitenkin niin, lenkkeilyä santateillä. Ihanan kesäinen sää on pitänyt illatkin suhteellisen lämpiminä ja tuuli on pysynyt poissa. Parempaa säätä saa toivoa... Vielä kun olisi lenkkeilyseuraa. Mutta minkäs sille mahtaa, ei täällä mettäkulmilla pahemmin lenkkeilyseuraa löydä, joten tarvitsee tyytyä tuohon saman katon alla porskuttavaan äitiin vain!
    Koko illan se kyllä on valitellut paikkoja, varsinainen urheilija siinä mullakin!Ai niin, ja Norilla tuli vuosi ja kuukausi täyteen tänään!
Jee!

1 kommentti:

  1. Mäkin pelkään käärmeitä ja hyvä ettei sydän pysähtyny ku tossa joku aika sitten ku oltiin metsässä touhuilemassa koirien kanssa niin kappas kukas se sielä kivellä kellikään ja otti aurinkoa... KYY. Ja tilanne oli jotakuinkin samanlainen kun tossa sun kuvassa.. :DD

    VastaaPoista