lauantai 19. huhtikuuta 2014

Black and white - holiday out of home!


Turku, täällä jälleen - Ruskolla tarkemminkin. Tultiin karistamaan tänne kotinurkkien pölyt ja viettämään letkeää pääsiäislomaa serkkuni tykö. Tarkoitus oli vetäistä treenikäs loma, mutta Norin hieronta-ajan vuoksi jouduttiin jättämään ainakin koiramainen urheilu vähemmälle. Onneksi Nori on saanut oman kulutuksensa tutulta kaverilta nimeltä: Hermanni!
Menoa ja vauhtia piisasi ensimmäisenä iltana elikkäs keskiviikkona (16.4.). Koulusta pyytelin torstain vapaaksi, jotta seuraavana päivänä ei tulisi kiire hierojalle. Keskiviikkoilta meni siivotessa autotallia tänäpäistä (19.4.) historiikkiä varten. Mitään kummempaa ei olla vieläkään oikeastaan tehty, pientä temppukoulua pyöritetään nyt näille kahdelle toimeliaalle tontulle. Katsotaan, jos saadaan videomateriaalia valmiista tempusta!
Ja sitten itse hierontakäyntiin.
   Meillä oli varattu hieronta Leppoisat Tassut -nimisessä mestassa. Alku ei ollut mikään mahtavin. Olin itse kirjoittanut osoitteen väärin, jonka myötä ajoimme n. 30minuuttia ylimääräistä, mutta onneksi pääsimme vielä varatulle ajalle - ilmeisesti heti meidän jälkeen ei ollut asiakkaita.

Hyviä uutisia on, että ei paljoa ollut jumeja ja kirenemiä. Vähän takajalkojen sisäpinnassa oikealla puolella löytyi ja oikeanpuoleisen etujalan lihas oli vähän turvoksissa. Nori käyttäytyi hienosti ja nukkuikin osan ajasta. Ei noussut kertaakaan ylös - korkeintaan pää kohosi hitusen pariin otteeseen.

Sitten vähän huonompiin uutisiin.
   Hieroja epäili Norilla olleen toispuoleinen lukko lonkassa. Kehotti kuvauttamaan, jos siltä tuntuu seuraavalla eläinlääkäri kerralla. Tähystykseen Norin tie vie ensikerralla kun mennään hakemaan rokotuksia uudelleen - en kyseinalaista hierojan neuvoja. Parempi olla ottamatta riskejä. Toivottavasti ei mitään pahaa ole tiedossa...


KUITENKIN. Ei nyt pidä jäädä märehtimään vaan tehdä hierojalta saamien vinkkien mukaan arkea ja yrittää olla miettimättä liikoja. Sunnuntaina käy tie kotio, mutta sitä ennen pyritään näkemään Kerttua ja Kristiinaa. Minulla on sille urpolle synttärilahja, joten paras näkemisen onnistua...!

Näihin tunnelmiin ja kuviin, näkyillään taasen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti