torstai 26. joulukuuta 2013

Merry fu*king christmas to me!

Hengissä ollaan!
Ja oikein mahtipontisen Mahtavaa Joulua kaikille!

Nori on tänä vuonna ilmeisesti kaikista kolttosistaan huolimatta välttynyt joutumasta joulupukin tuhmien listalle - on sillä sen verran noita paketteja ja lahjoja ollut avattavana... Mutta on poika ollut myös aikalailla pihalla tästä jouluisasta tapahtumasta:

  • Herätään suhtaikaisin vaikka on lomaa.
  • Tehdään paljon erilaisia uusia ruokia ja maistellaan niitä.
  • Tuodaan kuusi sisälle, se koristellaan.
  • Laitetaan paperikääreitä sen alle (sen jälkeen kun on saanut vierestä katsoa kuinka ne on kääritty esineiden ympärille).
  • Ja kuinka ne paperikääret avataan kaiken sen jälkeen!

    Onkohan Nori ainoa joka miettii sitä varsinaiseksi hölynpölyksi ja oudoksi toiminnaksi?
^alkuperäinen kappale on jo järkyttävän kaunis, mutta tämä cover on jotakin aivan toista luokkaa...^

Miten meinataan viettää Norpan kanssa joululomaa? Minun kun pitänee jo 2. päivä rientää kouluun niin on melko vähän aikaa loppujen lopuksi minulla ja pojulla duunailla jotakin... Ehkä otetaan vaan rennosti ja ollaan sormet/tassut ristissä että saatais lunta ja päästäis vetohommiin!
      AIVAN! Norin ilmiömäinen joululahja johon revin rahat kukkaron pohjalta ovat huskyvaljaset! Kunhan näillä päästään treenaamaan (LUNTA KIITOS) niin taitaa molemmat osapuolet olla tyytyväisiä siihenkin hankintaan!
     Laitetaanpa tähän alas Norin satoa vähän lisää, kyllä poika on kiltti tainnut olla!Kaikenlaista kivaa!

Ja rapiat vielä päälle! 
Christmas? Where?

Tuo iso kasa leluja ja muuta tavaraa saatiin eräältä tutulta. Heidän koiransa ei enää juokse ja kiiruhda tässä maailmassa niin he päättivät antaa tämän tavarat Norille - iso kiitos siitä! Tulee kyllä hyvään käyttöön kaikki, ja Nori on jo löytänyt monenmoista suosikkilelua kassin kätköistä. Valjaitakin ollaan jo testattu ja hyvin äijä niillä kulki. Ei voi tarpeeksi kiittää näistä kaikista ihanista tavaroista, jotka todella tulevat arkemme täytteeksi!

Lämmin kiitos Marikalle ja Timpalle!

Jatkakaahan samaan malliin lukijat näin jouluisina pyhinä ja antakaa omille koiruuksillenne myös vähän lomaa!PPPPSSSSSTTTT......
JA JOKAINEN SHERLOCKIN FANITTAJAHAN ON KATSONUT JO UUDEN, CHRISTAMAS MINI-EPISODIN?!??!?! SHAME ON YOU IF YOU DON'T HAVE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti