perjantai 13. joulukuuta 2013

Can I fly like a dragon, can I be wealthy like a dwarf, can I be so nice and brave like a hobbit?

Nori taatusti arvostaa näitä mun elokuvakäyntejä forssassa kavereiden kanssa; se tietää aina sitä, että hän saa viettää oikein laatuaikaa äitini kanssa ja minä teen paluun vasta seuraavana päivänä. Sori Nori.

Ja otsikkokin kai sen kertoo mitä lehvaa oltiin kyylimässä: The Hobbit - Desolation of Smaug!Mitäpä muuta tuosta elokuvasta voisikaan sanoa kuin sanoinkuvaamattoman upea teos - jälleen. Ensimmäinen osa oli jo mahtava (ihmekös tuo, onhan päähenkilöä, Bilboa, esittämässä ilmiömäinen Martin Freeman!), mutta kakkososa tykitti takaisin kovalla menolla, joka tarjosi actionia minun makuuni enemmän kuin tarpeeksi! Ja kuka voisikaan unohtaa kauan odotetun Smaugin näkemistä - ja jonka äänestä vastasi ilmiömäinen, tämän vuosisadan suosikkinäyttelijäni, Sherlockina ja Star Trekin Khanina tunnettu: BENEDICT CUMBERBATCH!!!

Nori arvostaa mun fandom -elämää!
Nori: "Joko sitä on fanitettu tarpeeksi? Entäpä minä! Blogin päätähti!"

Älä huoli, olen tulossa siihen! Nimittäin tämän elokuvan (Nori: Hei!!) ja elokuvatrilogian pohjaltakin tämä karvainen karvapallero on saanut osan nimestään! (Nori: Hääääh?)
       Aivan niin. Mustaan viittaava sana ranskan kielestä on "noir", josta myös saa helposti muodostettua nimen Nori. Mutta. Kuten ensimmäisissä postauksissa on käynyt ilmi, jos parkki pentu olisikin tepsutellut tänne Norin sijasta, olisi nimi ollut Bilbo. (Tällä hetkellä Norpan veli kantaa nimeä Väiski!) Ja Norin puoleen, vielä nimettömän pennun nimen halusin pohjautuvan näihin elokuviin - tämmöinen teini ja fangirl kun olen. Kolmetoista kääpiötä, nimilitanja siis käytävänä läpi. En kuitenkaan halunnut heti tunnistettavaa vaan hieman sivuroolissa olevan: Dwalin, Bombur, Thorin, Fili ja Kili karsiutuivat siis heti pois laskuista. Nori ja noir, päästyäni tämän kääpiön kohdalle ei ollut epäilystäkään. Nori. Niin sen on oltava.
       Ja tämän elokuvatrilogian toisessa osassa Norin roolia on nostettu hiiiiitusen. Siis todella vähän; mutta ainakin muutama vuorosana ja ehkä omanlainen tarkoituskin annettiin enemmän tässä.
       Arvatkaapa kuka oli oikein happy happy silloin ^^

____________________________________________________________


Palataanpa takaisin Noriin oikein syvemmässä merkityksessä, ei aleta jälleen kertomaan nimitarinoita. Poika on kauhukakara. Varsinainen sellainen. Kun häivytään kotoa äitsykän kanssa töihin ja kouluun niin jo Nori pistää kämpän mullin mallin. Melkeen parin sadan euron edestä se on jo tuhonnut yrityksiä pitää itsensä pienemmässä tilassa. Ensimmäinen portti: liian matala, tuli yli. Toinen portti: tarpeeksi korkea, mutta muovit nakerreltiin. Nyt se on oman häkkinsä pistänyt sellaiseen kuntoon, että luukku aukaistaan itse ja metallit väännetään vänkyrään. Mitähän seuraavaksi? Nyt kyllä on parin päivän (juuri nämä, mitkä itse en ole ollut kotona) on ihan nätisti ollut yksinään.
     Mikä mahtaa mussa sitten saada tuollaista aikaan? *hmmmm....*

Koulua on nykyään perjantaisin. Siinä menee sekin treenipäivä sitten. Voi kiitos vain tästäkin koululautakunta. Eihän mulla mitään muuta tekemistä olekaan kuin istua perjantaina koulussa opiskelemassa ruotsin alkeita, kemiaa ja matikkaa! Huomenna onneksi oma äitini pääsee hakemaan minut jo kahdelta sen sijaan että odottelisin bussia varttia yli neljään, joten ehkä saadaan vähän treeniaikaa.
     Nyt on jo alkanut vähän tulemaan paineita ensivuoden alussa pidettävään Turun Winter Dog -näyttelyyn. Yritän kuitenkin rauhoitella itseäni, sillä Kristiina antoi suostumuksen ja saadaan Norin kanssa viettää siellä yö, joten jos näyttelyt menevät ihan takamuksilleen niin ainakin on mahtavaa seuraa ja puuhaa tiedossa koirillekin! Niin ja tietystikin Kristiinan Kerttu osallistuu samanmoiseen näyttelyyn - ja velipoika Väiski tulee turisteilemaan!
     Yhteen mätsäriin tähdätään ennen virallista, sekin loimaalle 05.01. Jospas sitten saadaan vähän rauhallisempi fiilis aikaseksi minullekin, enkä stressaisi ja samalla siirtäisi sitä stressiä Noriin. Hopeless job to do, I guess...

Oftopic: Saatiin Kristiinalta aivan sikamakea panta!!

Mutta kuitenkin! Viime aikoina minun ihmismäisessä mielessä on ollut vain hyviä tapahtumia; ensinnäkin juuri hobitti -leffa, sitten joululahjat jotka olen hommannut parille kaverille ovat saapuneet ja valmiit annettaviksi. Norin joululahja hommattu, tädin virka täytetty. Nostalgiaa koettu. Sherlockin 3. kausi alkaa briteissä 1.1 (joulujakso kumminkin saadaan!!) ja Suomessa 19.1 !! Siihen mennessä omistan kyllä jo brittiversion dvd:stä, mutta.... naah, saanpahan itkeä vähän lisää. Nori saa siis kyyliä omistajansa sekoilua todenteolla, sorry boy!

Tää lehti on ihan mahtava! Ainakin tämä numero oli täynnä kaikkea mielenkiintoista minun mieleeni!

Ja laitanpa tähän alle meidän treenivideoinnin ensimmäisen osan. Arapiekka -pentueiden kanssa on pieni diili pystyssä, että tietyn ajan sisällä pitää omalle koiralleen opettaa tietty temppu; ensimmäisenä temppuna oli koiran tuleminen käskystä jalkojen väliin. Seuraavana vuorossa jalkojen välistä pujottelu!Ja näin meillä nukutaan... Zzz....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti