perjantai 25. lokakuuta 2013

So if by the time the bar closes and you feel like falling down, I'll carry you home...Jepa jee, jos me joskus eksytään Norin kanssa kahteen pekkaan baariin niin saadaan kyllä olla aikamoisessa kunnossa ennen sitä, keh!

Itsesäälistä (kts. edellinen postaus) on päästy ylös, on se ajankohta vaan suuri osatekijä kumminkin. Mitä enemmän pitkällä yössä ollaan, sitä enemmän taitaa mieli mustua... No jaa! Jatketaan!

_____________________________________________________________________________

Oksentelua postilenkillä, vanhentuneen jauhelihan paistamista, Demi Lovaton kuuntelemista ja sateen katselua. Vietettyjen päivien lista syyslomasta oli ilmeinen, minun pakkani todellakin oli sekaisin.
     Norin versio: nukkumista, vanhentuneen jauhelihan vahtimista, Demi Lovaton kuuntelemista ja sateessa juoksentelua. Normaalia koiran eloa ja pakka kasassa siis. Hyvin rennosti mentiin läpi lähes koko viikko, kunnes poika joutui vähän 'töihin' eli mätsäröimään viimeisenä päivänä!
Kuva: Heidi, Iphone

Kotiin lähti punainen, ei sijoitusta. Ehkä se viides kerta toden sanoo!
      Meininki oli kuitenkin aivan mahtavaa, sillä saatiin Norin sisko, Kerttukin kehään omistajineen! Jesh! Vähän harmihan tuo on, että meillä on asuinväli varmaan sen 50 kilometriä... Olisi niin kiva treenata kimpassa ja lenkittää/leikittää koiria keskenään tietysti.
      Noooh, katsoo sitten mihin tästä tämän amiksen jälkeen suuntaan, on nimittäin kolme paikkaa jo kiikarissa; Turku, Helsinki tai Kannus. Jatko-opiskelua tai työpaikan hakemista, saa nähä mihin päädyn sitten. Toivottavasti kuitenkin Norille löytyy muuton jälkeen paljon kaveriseuraa lenkkeilemään ja telmimään! ^^

Mätsäreiden jälkeen Norppa oli tietysti ihan väskänä, ja vielä piti omistajan ja omistajan serkun kuvauttaa poikaa studiovalon keiloissa. Eihän siitä meinannut mitään tulla kun poika meinasi pystyyn nukahtaa, mutta muutaman seisonnan jaksoi hienosti tehdä! Hyvä poika ^^

Ja tässä postauksessa ei niitä studiokuvia nyt valitettavasti ole, kun serkkuni halusi itseottamat kuvansa itse työstää niin odottelen niitä yhä! Laitetaan kuitenkin pari kotona otettua kuvaa mukaan niin ei jää harmittamaan tämä vähäisyys!

Seisomista.

Nukkumista.
*sorry laatu*

JA VAIKKEI LIITY TÄHÄN BLOGIIN MITENKÄÄN,
NIIN SHERLOCK WILL BE BACK SOON. CAN'T WAIT. I'M JUST GOING TO CRY. *sorry*       Krhm! Aion siis suomeksi, itkeä jonkun viltin alla kun pääsen katselemaan jonkun ihanan suoralähetyksen kautta netistä - toivon mukaan... Nori saa si kyhjötellä vieressä ja katsoa meikäläisen toilailuja ensivuoden puolella ihan kunnolla!

+Noi hiuktset on ihanimmat kaikista! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti