perjantai 29. marraskuuta 2013

Family is something what I need to protect - no matter what.Eipä mitään uutta ole oikeastaan. BANNERI KOKI MUUTOKSEN KOSKA TÄÄLLÄ NY JAUHETAAN SHERLOCKISTA JA VERTAAN NORIN JA MINUN SUHDETTA WATSONIN JA HOLMESIN SUHTEESEEN NIIN.

Perjantai -harjoitukset jäi välistä koska aamulla lähdettiin äitsykän kanssa vähän jouluostoksille (koirat mukana kylläkin) ja palatessa oli jo pimeää. Jos huomenna sitten?
        Ja niin, nyt katon alla yksi koira lisää. Ei, ei. Ei pysyvästi. Siskon narttukoiralla juoksut, joten Mico -uros tuli tänne siksi aikaa, jotta ohi menee. Tunnetusti Mico ei ole oikein pitänyt Norista, sietänyt jotenkin. Nyt on yhteenotoilta vältytty koirien suhteen. Itsellä menee hermot tuohon rääpäleeseen kun räksyttää jokaikistä pientä ääntä...

Biisi on ihana, Anulle kiitokset siitä vinkistä :3Suljinaika ja tarkennus eivät olleet puolellani, mutta on tässä silti jotain 'juuri ja juuri' -julkaisukelpoista...

(PSSSSST, SHERLOCKIANS! 1.1.2014 briteissä ensimmäinen jakso, Sherlock on palaamassa...! Toinen jakso 5.1. ja hyvästit jätämme jälleen jo 12.1... *snif* Samaan aikaan niin haikea ja innostunut olo nyt... Onneksi sopimukset neloskaudesta on jo tehty!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti