sunnuntai 9. elokuuta 2015

Täällä tänään, huomenna seikkailuun

Nori inhoaa lähtemistä. Se inhoaa yksin jäämistä, mutta sitäkin enemmän sitä, jos se ei pääse mukaan kun autoon heitetään reppua ja laukkua jos jonkinmoista. Mutta Nori inhoaa kaikista eniten sitä, kun se ei pääse äipän mukaan, vaikka mamma olisikin kotona.


Naputtelen tätä blogitekstiä nyt Kokemäen asuntolassa koirattomana. Saavuin paikkakunnalle n. klo 20.30 ja minut ohjattiin heti soluun, jonka jaan kolmen muun opiskelijan kanssa. Rivitalomainen asuntola koostuu (mitä nyt äkkiä vilkaisin) neljästä solusta, joissa asuu (ainakin) kolme opiskelijaa keskenään - jokainen omassa huoneessaan. Aamupalalle pitäisi ennättää lähtemään klo 7.00 opiskelijatoverin kanssa, joten paljoa koulun ympäristöön en ole totutellut. Mitä nyt asuntolalle kävellessä tajusin kuikuilla. Kattavampi postaus kouluympäristöstä ehkäpä jopa kuvin tulee sitten myöhemmin.

Syy, miksi Nori ei ole täällä kanssani on ihan koiran parasta ajatellen. Ainakin nyt ensimmäisen viikon totuttelen itse siihen arkeen, mitä tämä koulu tulee olemaan ja katson sitten, miten Nori lutviutuu mukaan. Millaisia koulupäiviä on, millaisia taukoja, miten on mahdollista hoitaa koiraa koulun aikana ja yksiselitteisesti se, miten vapaa-aika määräytyy koulupäivien jälkeen.
      Norin kuva on kuitenkin jo nojaamassa seinää vasten, joten ainakin tuttu nassu on vastassa kun aamulla herää ja kun tulee koulusta - vähän rauhallisempi versio vain.


Solu itsessään on oikein mukava ja huomaa tulleensa paikkaan, jossa asioita on ajateltu koirien kantilta. Huoneisiin on kahvattomat liukuovet ja koiraportit, jotka pitävät kyllä isommankin koiran takanaan. Pieni takapiha on aidattu ja agilitykenttäkin on ihan kivenheiton päässä. Huoneet ovat jopa suhteellisen isoja, joka näkyykin sitten keittiön ja pesutilojen koossa. Paikka vaikuttaa kuitenkin sellaiselta, jossa oikein mallikkaasti kuluttaa kaksi vuotta, eikä tuo solutoverikaan pahalta vaikuttanut. Kolmas saapuu sitten huomenna seuraksemme!

Pieni informatiivinen postaus, jonka tiimoilta ilmoiten seikkailuni alkaneeksi!

(ps. kuvatäytteenä toimivat vanhat kuvat kun uusia ei ole käsiteltynä)

7 kommenttia:

 1. Onnea Kokemäelle! Kokemäen kaupunkifraasi menee niin, että: Koe Kokemäki, sen joki ja väki. No minä koin, koe sinäkin! Ja jos siellä on vielä baari kirkon vieressä nimeltä Henrik ja tien toisella puolella baari, jonka nimeä en muista niin sinne mulla on porttari. :D Onnea seikkailuun!

  VastaaPoista
 2. Kokemäki on kiva paikka, sieltä oon tälläkin hetkellä kotiutumassa. Itse koulusta en osaa sanoa mitään.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Teidät on haastettu! http://lapinporokoiraretu.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista
 5. Meinasitko Norin jossain vaiheessa tutkituttaa? :)

  VastaaPoista
 6. Alku on liian hyvää ollakseen totta... Pidähän puolesi Kokemäellä, se koulu on läpeensä mätä paikka! Ja se rivitalo, siitä en halua edes sanoa mitään.... Ja kyllä mä tiedän mistä puhun, itse siellä asuneena ja samaa alaa opiskelleena ja vielä samassa talossa asuin kuin sinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, tää kommentti kertoikin niin paljon, että taidan panikoitua ja jättää lopetuspaperit heti ensi viikolla...! Taaaaiii sitten en. Anonyymi, ilmeisesti alalla lopettanut - todella vakuuttavaa? Tuskinpa. Mikäli koulusta, sen opetuksesta, työympäristöstä tai asuntolasta on jotain kritisoitavaa, siitä voi heittää meilillä.

   Poista